Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ος Αγώνας Επάθλου GP Art Of Speed: Συμμετοχές

1ος Αγώνας Επάθλου GP Art Of Speed: Συμμετοχές
1ος Αγώνας Επάθλου GP Art Of Speed: Συμμετοχές
Το νεοσύστατο Έπαθλο Ατομικής Χρονομέτρησης που έχει προκηρύξει το Αθλητικό Σωματείο "Art of Speed", θα ξεκινήσει την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στις 10:30, με 23 οδηγούς να έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους.


Το διαφορετικό στοιχείο του συγκεκριμένου Επάθλου, έγκειται στο γεγονός ότι ο εν λόγω θεσμός GP πραγματοποιείται σε διαδρομή χωμάτινης επιφάνειας και όχι άσφαλτινης, όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Το αποτέλεσμα αυτής της καινοτομίας απέφερε καρπούς, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στα πρώτα βήματα, που έγιναν πέρυσι με τη διεξαγωγή ορισμένων Αγώνων Ατομικής Χρονομέτρησης και φέτος, προέκυψε η δημιουργία του Επάθλου, το οποίο μάλιστα στο τέλος της χρονιάς θα προσφέρει τόσο Κύπελλα, όσο και χρηματικά έπαθλα.

Ο 1ος γύρος του Επάθλου GP Art of Speed ξεκινά με θετικούς οιωνούς, αφού 23 οδηγοί θα βρεθούν στο Δ.Δ. Γρύλλος Ηλείας, όπου βρίσκεται η διαδρομή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάθε οδηγός θα έχει δικαίωμα για έναν γύρο ζεστάματος και 3 χρονομετρημένους γύρους, ενώ για την εξαγωγή του τελικού αποτελέσματος θα προσμετρά το σύνολο των γύρων από τα 2 σκέλη, τη στιγμή που ο οδηγός θα πρέπει να διανύσει 9 χιλιόμετρα

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη αυτού του ιδιότυπου θεσμού, που έχει ως επίκεντρο τον Νομό Ηλείας και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...