Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών" (Λ.Α.Μ.Σ.) διοργανώνει την Κυριακή 24 Απριλίου αγώνα δεξιοτεχνίας στην Πίστα Καρτ Σερρών

Το Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών" (Λ.Α.Μ.Σ.) διοργανώνει την Κυριακή 24 Απριλίου αγώνα δεξιοτεχνίας στην Πίστα Καρτ Σερρών, μετά από έγκριση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος.


Η Δεξιοτεχνία που θα διεξαχθεί στις Σέρρες, προσμετρά στο Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, ως ο 2ος γύρος του θεσμού, ενώ στην εκδήλωση θα ισχύσει μια δυνατότητα που απέδωσε κατά τον εναρκτήριο γύρο του θεσμού, την 43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτου που διοργάνωσε το Σωματείο "Α.Ο.Θ.". Ο λόγος για τη δυνατότητα έκδοσης ημερήσιας άδειας αθλητή, για συμμετοχή σε αγωνιστικές εκδηλώσεις που θεωρούνται αθλοπαιδιές, όπως οι δεξιοτεχνίες.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως το βράδυ της Παρασκευής 22 Απριλίου στις 22:00, ενώ όσοι σκοπεύουν να εκδώσουν ημερήσια άδεια, θα μπορούν να το κάνουν κατά την ημέρα του αγώνα στο χώρο της Γραμματείας, η οποία θα στεγάζεται στην πίστα καρτ. Σημειώνεται, πως το παράβολο συμμετοχής κοστίζει 60 ευρώ, ενώ η έκδοση ημερήσιας άδειας αθλητή έχει κόστος 10 ευρώ επιπλέον. Για την απόκτηση της εν λόγω άδειας απαιτούνται η ασφάλεια του αυτοκινήτου, καθώς και το δίπλωμα του οδηγού που προφανώς θα πρέπει να είναι σε ισχύ.

Πληροφορίες: 6974129911, 6937420762


Αφίσα

Δήλωση συμμετοχής

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...