Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕΩΝ ΕΠΑΘΛΟΥ GTCC 2014

Μερικές μέρες μένουν για τον 5ο και τελευταίο αγώνα για το 2014 και όλες σχεδόν οι κατηγορίες στο έπαθλο GTCC έχουν πάρει “φωτιά”.
Μάλιστα μετά και την απόφαση του Προεδρείου του GTCC (και όπως προβλέπει και ο κανονισμός του 2014) υπήρξαν συγχωνεύσεις σε 3 κατηγορίες ώστε να έχουν όλοι οδηγοί την δυνατότητα κατάταξης.
Συγκεκριμένα η Κατηγορία Τ1 ενσωματώθηκε στην Τ2, η Τ4 στην Τ3 και η R1 στην R2.
Μετά και τον επιτυχημένο αγώνα της Κορίνθου πολλοί αγωνιζόμενοι είτε βελτίωσαν τις θέσεις τους στην βαθμολογία, είτε τα πράγματα είναι ακόμα πολύ ανοιχτά.
Πιο συγκεκριμένα στην νέα ενοποιημένη Κατηγορία Τ2-Τ1 ο Μίλης Χαράλαμπος έχει το προβάδισμα...
έναντι του Νίκου Μουτεσίδη αλλά μαθηματικά έχει ελπίδες και ο Τζιαβάρας Ανδρέας για κάθε μία από τις τρείς πρώτες θέσεις. Μεγάλη έκπληξη στην ίδια κατηγορία ο Τσιώνης Σπύρος από την Τ1 που κατέχει την 4η θέση με ένα ένα αυτοκίνητο 650 κυβικών και διατηρεί ελπίδες για πλασάρισμα στην τριάδα.
Στην Κατηγορία Τ3-Τ4 η μάχη για την πρώτη θέση θα κριθεί στην κυριολεξία στον τελευταίο αγώνα μιας και τους Γελαδάκη Βασίλη και Φωτεινάτο Σπύρο χωρίζουν μόλις 2 βαθμοί, άρα ο μεταξύ τους νικητής του 5ου αγώνα θα είναι και ο κάτοχος του επάθλου.
Στην Κατηγορία R2 – R1 είναι ίσως από τις λίγες κατηγορίες που τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα μιας και ο Θανάσης Φάσσας είναι και μαθηματικά πρώτος.
Η Κατηγορία R3 είναι η κατηγορία που “σαρώνουν” οι Alfa Romeo Veloce αλλά ένα Renault Clio A7 θέλει να μπεί “σφήνα”. Πιο συγκεκριμένα ο Γεωργιάκος Μιχάλης έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Ροβάκη Χαράλαμπου για την πρωτιά, αλλά για ην 3η θέση ο Καράχαλιος Αποστόλης με την τρίτη Veloce προηγείται μόλις με 1 πόντο του Μέντζου Ορέστη με το Renault Clio.
Στην Κατηγορία R4 ο Παρθένης Παναγιώτης παρά τις 2 νίκες (αλλά και την μία ήττα στην Κόρινθο) έναντι του Γαλάνη Χρήστου “πληρώνει” την απουσία του από τον 2ο αγώνα και υπολείπεται 13 πόντους. Ωστόσο μέχρι και να ολοκληρωθεί και ο τελευταίος αγώνας τίποτα (και ειδικά στους αγώνες αυτοκινήτου) δεν είναι ..... οριστικό.
Τέλος στην Kατηγορία Open ο Γαλάνης Χρήστος με την νίκη του στην Κόρινθο σφράγισε την 1η θέση αλλά για τις επόμενες 2 θα γίνει μάχη μεταξύ των 2 Veloce και το καλοστημένο rallye του Ν. Μουτεσίδη.

Για τους Πρωτοεμφανιζόμενους οδηγούς η μάχη δίνεται για την πρώτη τριάδα, καθώς οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Οι Μ. Γεωργιάκος, Χ. Ροβάκης και Α. Τζιαβάρας μονομαχούν στην πρώτη τριάδα.


Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και οι οδηγοί ζεσταίνουν τις μηχανές τους. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι πάμε για μεγάλες “μάχες” και η αγωνία θα είναι στο κατακόρυφο στον 5ο και τελικό αγώνα του Επάθλου GTCC 2014 στις 15-16 Νοεμβρίου στα Μέγαρα.

Να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά την ΕΠΑ/ΟΜΑΕ και τις λέσχες που μας οργάνωσαν τους αγώνες, καθώς και τους χορηγούς μας που μας στήριξαν.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...