Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

39ο Ράλλυ Σπριντ Μαύρο Ρόδο στις 9 Νοεμβρίου 2014

Η προετοιμασία του αγώνα 39ο ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα και πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Ωρωπού και περιλαμβάνεται στο εθνικό αγωνιστικό πρόγραμμα Κυπέλλου Χώματος του 2014, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

• Σύμφωνα με τον Συμπληρωματικό Κανονισμό και το Πρόγραμμα του αγώνα:

1) Η αφετηρία του πρώτου αυτοκινήτου θα δοθεί στις 09:00 της Κυριακής 9.11.2014 από την περιοχή «Φάρος» στην παραλία του Ωρωπού. Στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται: η ανασυγκρότηση, η Service Area και ο τερματισμός.
2) Η χωμάτινη «Ειδική Διαδρομή Κάλαμος» με μήκος 10,6 χλμ. είναι εξαιρετικά τεχνική με πολύ καλό χώμα, και θα πραγματοποιηθεί τρεις φορές. Η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου προβλέπεται στις 09:25 της Κυριακής 9.11.2014.
3) Την Τετάρτη 22.10.2014 αρχίζουν οι εγγραφές Συμμετοχής και λήγουν την Παρασκευή 31.10.2014 και ώρα 21:00. Με την λήξη των εγγραφών Συμμετοχής θα δοθεί στους εγγεγραμμένους το Road book.
4) Έπαθλα αθλοθετούνται, επιπλέον των προβλεπόμενων, και για τους τρεις πρώτους των Νέων Οδηγών και των Μελών της Α.Λ.Α. 

• Η Οργάνωση εξασφάλισε για όσους ενδιαφέρονται, την διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο «Αλκυονίς» Ωρωπού (τηλ. 2295032490) στην τιμή των 40,0 € με πρωινό.

• Για λόγους ασφάλειας των αγωνιζομένων και των θεατών και λόγω έλλειψης χώρων στάθμευσης, παρακαλούνται οι θεατές να προσέλθουν πεζοί μέσα στην Ειδική Διαδρομή.

Για την Α.Λ.Α.
Ο Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Κούτσουπας





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...