Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Fiat διαχωρίζεται από τη Ferrari

Οι μετοχές της Ferrari θα διαπραγματεύονται στην αμερικανική και σε μία ευρωπαϊκή αγορά
Η Fiat Chrysler ανακοίνωσε ότι θα διαχωρίσει την πολυτελή αυτοκινητοβιομηχανία Ferrari από τη μητρική εταιρεία και μάλιστα θα προχωρήσει και σε δημόσια εγγραφή του 10% της επιχείρησης σε...
μία προσπάθεια να συγκεντρώσει πόρους για το φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξής της ύψους 48 δισ. ευρώ.

Η έβδομη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο έδωσε εντολή στη διοίκηση της εταιρείας να ολοκληρώση το διαχωρισμό της από τη μητρική.

Το υπόλοιπο 90% θα δοθεί στους μετόχους της μητρικής, FCA, που περιλαμβάνουν την οικογένεια Ανιέλι που ίδρυσε την επιχείρηση.

Ο όμιλος, που μετέφερε τις μετοχές του στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στις 13 Οκτωβρίου, εκτιμά ότι οι μετοχές της Ferrari θα διαπραγματεύονται στην αμερικανική, αλλά και σε μία ευρωπαϊκή αγορά. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...