Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα ξεκίνησε – ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX - Εισιτήρια από 3 ευρώ, δωρεάν για παιδιά (ΦΩΤΟ)

http://www.autocarnet.gr/search/label/%CE%88%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%20%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85
Τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά τα περισσότερα από τα νέα μοντέλα που πραγματοποίησαν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στο ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ  θα έχουν οι φίλοι του αυτοκινήτου και όχι μόνο...
http://www.autocarnet.gr/search/label/%CE%88%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%20%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85

Η έκθεση "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX" άνοιξε τις πύλες της σήμερα  Σάββατο 25 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου.

Η φετινή «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» φαίνεται ότι θα είναι η πλέον επιτυχημένη τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς εκθετών, εκθεμάτων και προσέλευση κοινού. Οι διοργανωτές φιλοδοξούν θα καλύψουν όλες τις ανάγκες ενημέρωσης του κοινού δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες: ηλεκτρικά – υβριδικά – αεριοκίνηση, στο AFTER SALES, στον τομέα των αξεσουάρ και όχι μόνο. Μέσα από παράλληλες πολλαπλές εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες, παρουσιάσεις) και Test Drives που θα πραγματοποιηθούν στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης από την εταιρία Promauto, θα το βοηθήσουν να αξιολογήσει καλύτερα τις μελλοντικές αγορές του.


Οι ώρες λειτουργίας της είναι:

Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00 – 21:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 21:00
ενώ
την 28η Οκτωβρίου η έκθεση θα λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 21:00.

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ.
Παιδιά έως 12 ετών συνοδευόμενα δωρεάν,
ΑΜΕΑ και Άνεργοι τιμή 3 ευρώ.

Τόπος Διεξαγωγής Έκθεσης: Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού - Δες παρακάτω οδηγίες πρόσβασης)


Αναλυτικά τα νέα μοντέλα που παρουσιάζονται στην Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2014 by CWMFX.com» και αποτελούν πανελλήνιες πρεμιέρες είναι:

Audi TT, A3 e-tron

BMW Σειρά 2 Active Tourer σειρά i και σειρά 3

ΜΙΝΙ 5θυρο και Countryman LCI

Citroen C1 (και στην ανοικτή έκδοση Airscape) και C4 Cactus

Ford Mondeo, Ford Focus, Fiesta Red/Black Edition

Nissan Pulsar, Micra, Juke, Note, Qashqai, X-trail

Opel Corsa, Adam Rocks

Peugeot 108, 2008

Jeep Cherokee, Renegade

SEAT Leon 2.0 Cupra 280PS & 2.0 TDI FR 184PS

SKODA Yeti, Octavia G-Tec (φυσικό αέριο/CNG)

Subaru XV crossover , Forester MY14, Outback MY14 και WRX STI MY15

Volvo V60 Plug-In Hybrid, κινητήρες Drive-E D4, εκδόσεις Ocean Race & Livstyl,

VW Passat

Toyota Aygo, Yaris

RENAULT TWINGO

DACIA Duster, Sandero




Eπιπλέον, μετά από δυναμική πρωτοβουλία του CEO της CWM Group of Companies (μέλος της οποίων είναι ο μεγάλος χορηγός της Αυτοκίνησης CWM FX) κ. Αντώνη Κωνσταντίνου, στην έκθεση βρίσκεται μια μοτοσυκλέτα MotoGP, η Honda RC213V της ομάδας CWM-LCR Honda, για να την δουν από κοντά οι Έλληνες φίλοι της αυτοκίνησης, καθώς η CWM FX είναι επίσης ο μεγάλος χορηγός της ομάδας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP!




Οδηγίες πρόσβασης στην έκθεση Αυτοκίνηση CWMFX 2014


PHOTO GALLERY





ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: CWM FX
Η CWM FX είναι μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών του χρηματοπιστωτικού κλάδου με έδρα στο χρηματοοικονομικό κέντρο του Λονδίνου (City of London) η οποία σύντομα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της και από το γραφείο της στην Ελλάδα.
Η εταιρεία με ειδίκευση στις συναλλαγές στην αγορά συναλλάγματος (Forex) και τις επενδύσεις, προσφέρει στους πελάτες της βασικές αρχές εντιμότητας, ακεραιότητας και διαφάνειας για τις επενδυτικές στρατηγικές τους.
Η CWM FX σε συνεργασία με τη Leverate Financial Services Ltd, είναι επίσημα αδειοδοτημένη και πλήρως ελεγχόμενη χρηματοοικονομική υπηρεσία από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου και διέπεται από την οδηγία για Αγορές χρηματοπιστωτικών Μέσων (MiFID).
Η οδηγία για MiFID εκδόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ) με σκοπό να ρυθμίζει τις αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων για την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών και άλλων δραστηριοτήτων εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (EΟΧ).
Η CWM FX έχει υιοθετήσει και τηρεί απόλυτα τις κατευθυντήριες οδηγίες της MiFID προσφέροντας ελεύθερα επενδυτικές και παρεμφερείς υπηρεσίες σε όλο τον ΕΟΧ. Επιπρόσθετα, η CWM FX είναι αδειοδοτημένη από τους περισσότερους ρυθμιστικούς οργανισμούς της ΕΕ εξασφαλίζοντας την ασφαλή και ταχύτατη εμπειρία συναλλαγών.














Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...