Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2ο ENDURO FESTIVAL ΜΕΓΑΡΩΝ

Η ΜΟτοσυκλετιστική ΛΕσχη ΜΕγάρων entouring moto club σας καλούν στο 2ο ENDURO FESTIVAL ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΙΣ 16-11-2014 να κάνετε μια διαδρομή που θα εύχεστε να μην τελειώσει ποτέ.

Σημείο εκκίνησης καφέ MY FRIENDS
Στρατηγη 42 (εναντι 5ου δημοτικού σχολείου Μεγαρων.
Ωρα εκκίνησης 10πμ.
τηλ επικοινωνίας 6936951802 (ΝΑΘΑΝΑΗΛ)

Στο χώρο θα υπάρχουν τέντες με τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου,όπως KTM, HONDA, GAS-GAS, TM, BETA.Επίσης θα λειτουργεί bazaar με διάφορα αξεσουάρ και εξοπλίσμό αναβάτη.
1ο)

Κανονισμός διαδρομής enduro festival

τηλ
1ο 6936951802 Ναθαναηλ
2ο 6973209666 χρηστος
3ο 6974606334 Παναγιωτης

2ο)
Δήλωση συμμετοχής:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο σημείο εκκίνησης και οχι ηλεκτρονικά.Η γραμματεία θα δέχεται τις δηλώσεις στον χώρο οργάνωσης απο τις 08:30 πμ.

3ο)Κόστος συμμετοχής:
Η συμμετοχή ανέρχεται στα 15€ με αναμνηστικό συμμετοχής και αυτοκόλλητο διακριτικό συμμετοχής του ENDURO FESTIVAL.

4o)Διαδρομή:
Η διαδρομή είναι περίπου 75 hm με εναλλαγές τερεν σε νέα μονοπάτια τα οποία πραγματικά θα μείνουν αξέχαστα στον αναβάτη.

5ο)Σήμανση:
Η σήμανση είναι με ευδιάκριτα σήματα ENDURO σήμανσης και κορδέλα ασπρου-κόκκινου χρώματος.Στη διαδρομή θα υπάρχουν Σ.Ε.Δ,πόρτες και σημεία διαφυγής,επιστροφής προς τον χώρο οργάνωσης.Επίσης θα υπάρχει στην μεση της διαρδομής σημείο ανεφοδιασμού.

6ο)Τα απαραίτητα:
Τα απαραίτητα είναι πλήρης εξοπλισμός αναβάτη(εξοπλισμός ENDURO) και καλοσυντηρημένη μοτοσυκλέτα για την ασφαλή διαδρομή του αναβάτη, δοχεία βενζίνης για την κάλυψη των χιλιομέτρων της διαδρομής.

7ο)Συμμετοχή σε παιχνίδια της οργάνωσης:
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα 2 μας παιχνίδια/διαγωνισμούς καλύτερου βιντεο και καλύτερης φωτογραφίας θα το δηλώσουν στη γραμματεία και θα πάρουν το ενημερωτικό έντυπο.Ο νικητής θα λάβει έπαθλο έκπληξη!



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...