Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

12η νίκη για τον Marquez στη Μαλαισία και εξασφάλιση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών για τη Honda

Ο Marc Marquez κέρδισε την 12η νίκη του στο φετινό Πρωτάθλημα MotoGP εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών για τη Honda. O δεύτερος οδηγός της ομάδος Dani Pedrosa ενώ πραγματοποίησε μία πολύ καλή εκκίνηση είχε έξοδο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Ο Dani Pedrosa ξεκινώντας από τη 2η θέση της εκκίνησης πέρασε στην πρώτη θέση του αγώνα καθώς o Marquez που μονομαχούσε με το Lorenzo έπεσε στην 8η θέση. Με τη συμπλήρωση του 1ου γύρου ο Lorenzo βρέθηκε στην πρώτη θέση εμπρός από τον Petrosa ενώ ο Marc...
ήδη είχε περάσει στην 6η θέση. Στο δεύτερο γύρο ο Marc βρέθηκε στην 4η θέση συνεχίζοντας την επίθεση του, πραγματοποιώντας ταχύτερο γύρο πίστας (2’01.150) προσπερνώντας τον Bradl και τον Dovizioso. Στον ίδιο γύρο ο Dani έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 20η θέση της κατάταξης, ενώ λίγο αργότερα πάλι από έξοδο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Στη συνέχεια ο Marquez κατάφερε να προσπεράσει στον 10ο γύρο τον Lorenzo και στον τελευταίο γύρο το Rossi, γεγονός που του έδωσε και την πρώτη θέση στον αγώνα με διαφορά τριών δευτερολέπτων.

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στην πίστα της Βαλένθια της Ισπανίας στις 9 Νοεμβρίου 2014.

Τα σχόλια των αναβατών μετά τη λήξη του αγώνα:

Marc Marquez
1ος – Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP 2014
“Αυτός ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας της χρονιάς και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω πραγματοποιήσει το ίδιο ρεκόρ με τον Mick Doohan. Ο καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες εξαιτίας της υγρασίας, γεγονός που οδήγησε όλους τους αναβάτες να μειώσουν το ρυθμό τους μετά το μέσο του αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό καθώς η πρώτη στροφή εξελίχθηκε σε εφιάλτη για μένα αλλά στο τέλος κατάφερα και πέρασα στην πρώτη θέση του αγώνα.”

Dani Pedrosa
4ος στη βαθμολογία με 230 βαθμούς
“Ενώ όλα ξεκίνησαν πολύ θετικά για μένα τελικά δεν κατάφερα να πάρω το αποτέλεσμα που προσδοκούσα. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο έχασα τον έλεγχο του εμπρός τροχού στο δεύτερο γύρο και βρέθηκα εκτός αγώνα, χωρίς να οδηγώ τη μοτοσυκλέτα μου στο όριο. Αν και κατάφερα να συνεχίσω τον αγώνα, αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με τον εμπρός τροχό λίγο αργότερα, γεγονός που με οδήγησε εκτός πίστας. Θα ήθελα να έχω καλύτερο αποτέλεσμα στον συγκεκριμένο αγώνα καθώς είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά μέσα στο Σαββατοκύριακο.”

 Τα αποτελέσματα:


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...