Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Πολύ μαλακός ο Φέτελ για τη Ferrari»

Βίλι Βέμπερ: Αφού δεν κατάφερε να το διαχειριστεί ο Αλόνσο, δεν θα τα καταφέρει κανείς
Ακόμη δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Φέτελ από τη Red Bull στη Ferrari και άρχισαν να ακούγονται φωνές, που αμφισβητούν τις ικανότητές του, να επαναφέρει τη Scuderia στη λεωφόρο των επιτυχιών.

Μία από αυτές ανήκει στον πρώην μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Βίλι Βέμπερ, που δήλωσε στο περιοδικό «Auto Bild motorsport»: «Ο Σεμπάστιαν είναι πολύ πιο ευαίσθητος από τον Μίκαελ. Αν δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα, τότε η πίεση στη Ferrari είναι μεγαλύτερη από...
οπουδήποτε αλλού. Τότε δεν επικρατεί ειρήνη και χαρά, αλλά πάρα πολύ πολιτική. Αφού δεν κατάφερε να τα διαχειριστεί αυτά ένας Φερνάντο Αλόνσο, δεν θα τα καταφέρει κανένας άλλος».

Ο Σουμάχερ μεταγράφηκε το 1996 στη Ferrari, αφού είχε κατακτήσει ήδη δύο παγκόσμια πρωταθλήματα με τη Benetton. Ωστόσο χρειάστηκε να περάσει μία πενταετία, πριν ξεκινήσει η επόμενη συγκομιδή άλλων πέντε παγκόσμιων τίτλων. Τόσο είχε χρειαστεί η ομάδα γύρω από τον Γερμανό, μέχρι να επαναφέρει τη Ferrari στην κορυφή της Formula 1.

Ακριβώς μία πενταετία προσπαθεί να πετύχει το ίδιο και ο Αλόνσο, όμως η αποχώρησή του σηματοδοτεί την αποτυχία του Ισπανού, αν και η ευθύνη βαρύνει κυρίως άλλους και όχι τον ίδιο.

Την άποψη, ότι ο Φέτελ θα τα βρει σκούρα στη Ferrari, συμμερίζεται και ο σύμβουλος της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Μίκαελ Σουμάχερ επωφελήθηκε τότε από τα αμέτρητα χιλιόμετρα δοκιμών και από τη στενή συνεργασία με την εταιρεία ελαστικών Bridgestone. Αυτά τα πλεονεκτήματα δεν υπάρχουν πλέον σήμερα».

Οι δοκιμές είναι όντως πολύ περιορισμένες σε σχέση με το παρελθόν, ενώ ο Φέτελ θα χάσει και το πρώτο τεστ στο Αμπού Ντάμπι μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της εφετινής αγωνιστικής σεζόν. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με τη Red Bull και ο Χέλμουτ Μάρκο ανακοίνωσε επίσημα, ότι η αυστριακή ομάδα δεν σκοπεύει να το λύσει πρόωρα.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...