Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Μόνο η Ferrari μπορεί να ασκήσει βέτο»

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν πιστεύει ότι ο Κρίστιαν Χόρνερ θα ήταν ιδανικός για τη διαδοχή
Τα σενάρια για τη διαδοχή του στην ηγεσία του πρωταθλήματος της Formula 1 έχουν ξεκινήσει με τη Ferrari να είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να ασκήσει βέτο, σύμφωνα με...
τον Μπέρνι Έκλεστοουν.

Ο 83χρονος υπεύθυνος των εμπορικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχει εκφράσει την επιθυμία να τον διαδεχθεί το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, επισημαίνοντας ωστόσο πως η σκουντερία έχει τη δύναμη να μην δεχτεί αυτή την απόφαση.

«Ο Κρίστιαν θα ήταν ο ιδανικός για να αναλάβει την ηγεσία και θα ήμουν χαρούμενος αν γινόταν αυτό. Θα είχαμε μια μεταβατική περίοδο. Χρειάζεται να είναι κάποιος που θα ξέρει το σπορ. Αν είναι κάποιος εκτός χώρου δεν νομίζω ότι θα δούλευε», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του πρωταθλήματος της Formula 1.

Την αντίδραση του στην πρόταση του Έκλεστοουν έκανε ήδη γνωστή ο Στέφανο Ντομενικάλι, χαρακτηρίζοντας την ως ένα αστείο.

«Ο Έκλεστοουν βλέπει τον Χόρνερ ως διάδοχό του; Όσο περνάνε τα χρόνια του αρέσει να κάνει αστεία και είμαι πολύ χαρούμενος που ακόμη έχει διάθεση για πλάκες».

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...