Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διεθνές Βραβείο (E-Visionary Award) για την προώθηση Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων σε Δήμους και Περιφέρειες

Το βραβείο E-Visionary αποτελεί έναν τρόπο με τον οποίο η Παγκόσμια Ένωση Ηλεκτροκίνητων Αυτοκινήτων (WEVA) αναδεικνύει εκείνες τις πόλεις και τις περιφέρειες που προωθούν τη χρήση ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων ως αειφόρο μέσο μεταφορών αλλά και προάγει την ηλεκτροκίνητη κινητικότητα στις ζωές των κατοίκων των αστικών κέντρων. Το βραβείο απονέμεται στη διάρκεια των εργασιών του Διεθνούς Συμποσίου και Έκθεσης Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων τον προσεχή Νοέμβριο στη Βαρκελώνη.

1. Επιλεξιμότητα φορέων
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι τοπικές και οι περιφερειακές αρχές μέσω του εθνικού παραρτήματος της WEVA (στην περίπτωση της χώρας μας αρμόδιο είναι το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων).

2. Κριτήρια επιλεξιμότητας
Οι δήμοι και οι περιφέρειες θα πρέπει να επιδείξουν στην αίτησή τους τη δέσμευσή τους στη χρήση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων στη γεωγραφική τους επικράτεια και να αποδείξουν έναν μακροπρόθεσμο όραμα για την ποιότητα ζωής των κατοίκων τους μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα και τη μείωση των επιπέδων εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα.

3. Διαδικασία επιλογής
Η διαδικασία επιλογής των υποψηφιοτήτων προβλέπει τα εξής στάδια:
 
  •  Κάθε εθνικό παράρτημα δημοσιοποιεί την πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων στους επιλέξιμους δικαιούχους.
  •  Κάθε εθνικό παράρτημα επιλέγει μέχρι 3 υποψηφιότητες, των οποίων τις αιτήσεις παρουσιάζει στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Ηλεκτροκίνητα Οχήματα (AVERE).
  •  Το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Ηλεκτροκίνητα Οχήματα επιλέγει τον νικητή.
4. Υποβολή αιτήσεων και προθεσμία
Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να λαμβάνουν τα έντυπα των αιτήσεων μέσω της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (www.avere.org) ή του εθνικού παραρτήματος όπου θα πρέπει να τα υποβάλουν συμπληρωμένα μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2013.

5. Περισσότερες πληροφορίες
Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το ανωτέρω βραβείο καθώς και για την αναζήτηση του σχετικού ενημερωτικού υλικού, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με το εθνικό παράρτημα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας:
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 
Λεωφόρος Συγγρού 43 Τ.Κ. 11743 Αθήνα 
Τηλ.:210 9210288 Fax: 210 9220054
Ιστοσελίδα: http://www.heliev.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...