Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο 500L Living

- Ο μεγαλύτερος «χώρος διαμονής» στην κατηγορία: 5+2 θέσεις σε μόλις 4,35 μ.
- Το πρώτο αυτοκίνητο για όλη την οικογένεια: το απαράμιλλο ντιζάιν του 500 συνδυάζεται με τη βέλτιστη ισορροπία ανάμεσα στους εσωτερικούς χώρους και τις εξωτερικές διαστάσεις.
- Ευκινησία και συμπαγείς διαστάσεις ενός αυτοκινήτου μεσαίου μεγέθους, άνεση και περιεκτικότητα ενός station wagon της κατηγορίας C και χώροι κι ευελιξία ενός πολυμορφικού.

Το 500L Living καταδεικνύει την ικανότητα της Fiat να σχεδιάζει και να παράγει καινοτόμα αυτοκίνητα με μέγιστη εργονομία και λειτουργικότητα. Το νέο μοντέλο είναι κορυφαίο ανάμεσα στα μεσαία πολυμορφικά σε θέματα ισορροπίας μεταξύ εξωτερικών διαστάσεων και εσωτερικών χώρων, συμπεριλαμβανομένων των χώρων για επιβάτες και του χώρου αποσκευών. Και χάρη στις ...
περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις του, το νέο μοντέλο εγγυάται ευελιξία, ευκολία οδήγησης και πρακτικότητα σε αστική οδήγηση -στάθμευση σε μικρούς χώρους, εύκολες αλλαγές λωρίδας, ευκινησία σε στενούς δρόμους - στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό.

Το εσωτερικό περιβάλλον είναι ένα φιλόξενο μέρος, ένα άκρως ευχάριστο μέρος για να βρίσκεται κανείς, χάρη στη μεγάλη γκάμα των χρωματικών συνδυασμών, αποκλειστικών λύσεων και αποκλειστικών αξεσουάρ.

Το Fiat 500L Living προάγει την κορυφαία ευρυχωρία και άνεση στην κατηγορία του, όπως ακριβώς προσφέρει καινοτόμες λύσεις στις ρυθμίσεις των καθισμάτων για να διευκολύνει την επιβίβαση και την αποβίβαση των επιβατών, αλλά και τη φόρτωση αντικειμένων. Για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη, το νέο μοντέλο είναι διαθέσιμο σε δυο εκδόσεις: 5 καθίσματα (στάνταρ) ή 5+2 (έξτρα). Στην τελευταία περίπτωση, τα δυο επιπρόσθετα καθίσματα μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν δυο επιβάτες μεσαίου ύψους. Επιπλέον, η πρόσβαση στην τρίτη σειρά είναι εύκολη χάρη στο μεγάλο άνοιγμα της πόρτας και τον μηχανισμό "one hand" που επιτρέπει στο κάθισμα να γίνει εντελώς επίπεδο με μια κίνηση.

Στην 5θέσια διάταξη, χάρη στα ρυθμιζόμενα πίσω καθίσματα, ο χώρος αποσκευών έχει ελάχιστη χωρητικότητα 560 λίτρα (με τα καθίσματα «τέρμα» πίσω) και μέγιστη χωρητικότητα 638 λίτρα (καθίσματα τραβηγμένα μπροστά). Η αναδιπλούμενη 2η σειρά και το κάθισμα του συνοδηγού μπορούν επίσης να πέσουν πλήρως. Αυτό διευκολύνει αφάνταστα τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους (2,60 μέτρα). Επίσης, χάρη στο σύστημα "Cargo Magic Space" ο χώρος φόρτωσης μπορεί να χωριστεί σε τρία επίπεδα, ξεχωρίζοντας τα εύθραυστα αντικείμενα από τα βαριά, τα καθαρά από τα λερωμένα, τα ογκώδη από τα μικρά. Ο χώρος αποσκευών διαθέτει επίσης θήκες και γάντζους επιτρέποντας τη μεταφορά οποιουδήποτε αντικειμένου. Στην διάταξη 5+2 το 500L Living προσφέρει χώρο αποσκευών 168 λίτρα, πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας του. Συνοπτικά υπάρχουν πολυάριθμες διαμορφώσεις του εσωτερικού και 22 χώροι αποθήκευσης διαφόρων μεγεθών.


Το 500L Living είναι για να ζεις τη ζωή στο μέγιστο. Με την προσθήκη της τρίτης σειράς καθισμάτων είναι το πιο συμπαγές πολυμορφικό 5 + 2 θέσεων στην κατηγορία του: έχει μήκος 435 cm, πλάτος 178 cm και ύψος 167 cm. Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι έχει 20 εκατοστά μικρότερο μήκος από ένα Station Wagon της κατηγορίας C, το Fiat 500L Living εξασφαλίζει εξαιρετική άνεση, χώρους και χώρο αποσκευών. Γι' αυτό ακριβώς το νέο μοντέλο είναι το ιδανικό πρώτο αυτοκίνητο για όλη την οικογένεια, ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται σε μια τεράστια βάση αγοραστών.

Το Fiat 500L Living θα παράγεται στο νέο εργοστάσιο στη Σερβία, στο Kragujevac. Στην Ελληνική αγορά, αναμένεται να λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο, ενώ οι προτεινόμενες τιμές και οι διαθέσιμες εκδόσεις αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές του Αυγούστου.

Στο λανσάρισμά του στην Ελληνική αγορά, το Fiat 500L Living θα εφοδιάζεται με δυο turbodiesel: τον 1.6 MultiJet II που αποδίδει 105 ίππους και τον 1.3 MultiJet II με 85 ίππους και αυτόματο κιβώτιο Dualogic.

Από το φθινόπωρο, το Fiat 500L Living θα εξοπλίζεται με τον καινοτόμο 0.9 TwinAir Turbo με διπλό καύσιμο (βενζίνη-φυσικό αέριο), που πρόσφατα κέρδισε τον τίτλο "Best Green Engine of the Year 2013".

Ο νέος κινητήρας 1.6 MultiJet με απόδοση 105 ίππων εξασφαλίζει διασκεδαστική οδήγηση, καλές επιδόσεις, χαμηλά κόστη και μεγαλύτερα διαστήματα ανάμεσα στα service. Εξασφαλίζει τελική ταχύτητα 180 χλμ./ώρα και επιταχύνει από 0 ως 100 χλμ./ώρα σε μόλις 12,2 δλ. Κι όλα αυτά με μέση κατανάλωση 4.5 λίτρα/100 km και εκπομπές CO2 117 g/km.

Ιδιαίτερη μνεία επίσης αξίζει να γίνει στην άνεση που προσφέρει το αυτοκίνητο, που έχει τη δυνατότητα αποτελεσματικής απορρόφησης των κραδασμών από τις ανωμαλίες των κακών δρόμων και εξίσου αποτελεσματικού ελέγχου των κινήσεων του αμαξώματος, χάρη στις αναβαθμισμένες αναρτήσεις του. Το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα έχει επιτευχθεί χάρη στα -ειδικά σχεδιασμένα για την 7θέσια έκδοση- αμορτισέρ με λειτουργία «εξαρτημένη από τη συχνότητα» (frequency dependent), στα οποία η απόσβεση μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας:
- υψηλή απόσβεση για καταστάσεις χαμηλής συχνότητας διέγερσης (κλίσεις αμαξώματος στον εγκάρσιο και διαμήκη άξονα) για να περιορίζονται οι κινήσεις του αμαξώματος και να βελτιώνεται ο έλεγχος του αυτοκινήτου και η ασφάλεια.
- χαμηλή απόσβεση για καταστάσεις υψηλής συχνότητας διέγερσης (μικρές ανωμαλίες, τραχύ οδόστρωμα) για τη βελτίωση της άνεσης.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...