Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

CARGLASS®: Εγκαίνια Καταστήματος Αλεξανδρούπολης

Στις 3 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα επίσημα εγκαίνια του νέου εταιρικού καταστήματος της CARGLASS® στην Αλεξανδρούπολη, με τη συμμετοχή στελεχών της Ασφαλιστικής αγοράς της Αλεξανδρούπολης, καθώς και των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας.

Οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του καταστήματος και ενημερώθηκαν σχετικά με τις...
εξελίξεις στην αγορά των κρυστάλλων, καθώς και για τη μέγιστη σημασία της σωστής τοποθέτησης ή επισκευής των κρυστάλλων στην παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου, για τα πλεονεκτήματα της επισκευής παρμπρίζ, καθώς και για τις λοιπές υπηρεσίες που προσφέρει η Carglass® στους πελάτες της. Είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά επίδειξη επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων από τους έμπειρους τεχνίτες της Carglass®.


Το νέο κατάστημα της Carglass® βρίσκεται στο 2ο χλμ. Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, (τηλ. επικοινωνίας καταστήματος: 2551-302510), πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης. Το νέο κατάστημα με συνολική επιφάνεια 300 m2, έχει δυνατότητα εξυπηρέτησης έως και 4 αυτοκινήτων ταυτόχρονα καθώς επίσης και εξυπηρέτησης πούλμαν και φορτηγών. Το κατάστημα της Αλεξανδρούπολης αποτελεί το 20ο προς το παρόν εταιρικό κατάστημα της εταιρίας.

Η Carglass® λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από τον Απρίλιο του 2001 και αποτελεί μέλος της πολυεθνικής εταιρίας Belron®, της ηγέτιδας δύναμης στην παγκόσμια αγορά αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτων. Με 20 καταστήματα, κινητές μονάδες, 85 συνεργάτες σε πανελλήνιο δίκτυο και συνεργασία με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα προσφέρει πλήρη κάλυψη για ένα εύρος εργασιών που περιλαμβάνουν επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, αλλαγή γρύλων παραθύρων, αλλαγή υαλοκαθαριστήρων, τοποθέτηση μεμβρανών και ξεθάμπωμα θολών φαναριών.

Όπως και στα υπόλοιπα εταιρικά καταστήματα, έτσι και στο κατάστημα της Αλεξανδρούπολης, οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν όλο το εύρος των παροχών της Carglass®, όπως:

- ΔΩΡΕΑΝ εξυπηρέτηση μέσω κινητών μονάδων στο χώρο επιλογής τους
- ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία αντικατάστασης πλαϊνών κρυστάλλων με Plexi glass για έκτακτα περιστατικά
- Πιστοποιημένη επισκευή εμπρόσθιων κρυστάλλων
- Πιστοποίηση εργασιών (ISO 9001) με Εγγύηση εφ’όρου ζωής
- 24ωρη Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, 7 ημέρες την εβδομάδα (213 011 0000)
- Ραντεβού online στο www.carglass.gr, είτε μέσω smartphone και εφαρμογής iPhone και Android


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...