Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

RALLY ACROPOLIS 2013: FLASH SS6 - 2η ημέρα - Eιδική Διαδρομή 6 (Ζήρεια 1)

Ημερομηνία: 1η Ιουνίου
Ημέρα: 2η Flash No: 9
Eιδική Διαδρομή 6 (Ζήρεια 1) Χλμ.: 21,36
Καιρικές συνθήκες: Ηλιοφάνεια, 23° C
Κατάσταση δρόμου: Μαλακό χώμα


Ο Dani Sordo σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο, μόλις 0,1 δλ. μπροστά από τον Jari-Matti Latvala. Ο Φινλανδός οδηγός εξακολουθεί να προηγείται στη Γενική κατάταξη, 18,7 δλ. μπροστά από τον Dani Sordo. Τα προβλήματα του Andreas Mikkelsen με τα...
φρένα του αυτοκινήτου του συνεχίζονται, και έτσι έχασε την 4η θέση της Γενικής από τον Nasser Al Attiyah. Ο Thierry Neuville διατηρεί με άνεση την 3η θέση.

2 HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
«Είναι εντάξει, κανένα πρόβλημα».

3 SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos
«Πρώτη φορά εδώ, αλλά το διασκέδασα πάρα πολύ. Με πολύ καλή πρόσφυση και γρήγορη ειδική. Είμαι χαρούμενος, δε σκέφτομαι το αποτέλεσμα, αλλά την επίδοση».

4 OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas
«Το ακρόμπαρο είχε ξεβιδωθεί. Ήταν αδύνατο να οδηγήσουμε, το φτιάξαμε και τώρα όλα είναι καλά».

5 NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka
«Δεν είχα καμία ελπίδα. Πρέπει να φτάσω στο σέρβις. Είναι πολύ δύσκολη η οδήγηση». Σπασμένη η πίσω ανάρτηση.

6 AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni
«Δε γνωρίζω το πρόβλημα του Αndreas, αλλά, αν πιέσεις πολύ, υπάρχει ο κίνδυνος λάθους. Είμαι ευχαριστημένος συγκρίνοντας τους φετινούς με τους περσινούς χρόνους μου, θα προσπαθήσω για την 5η θέση».

7 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Ήταν καλός χρόνος. Μου αρέσει η ειδική, έχει πολύ γρήγορα σημεία. Όλα είναι καλά τώρα, ελπίζω να μη βρέξει το απόγευμα. Είμαι ικανοποιημένος με το αυτοκίνητο, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά θα μπορούσαμε να αλλάξουμε λίγο το set-up του διαφορικού - είναι λίγο υποστροφικό στην έξοδο των στροφών».

8 OGIER Sébastien - INGRASSIA Julien
«Ελπίζω το απόγευμα να είναι καθαρότερες οι ειδικές. Πιστεύω πως στην προηγούμενη και σε αυτήν την ειδική οδηγήσαμε καλά. Γενικά είχε πολύ μπόσικο χώμα και το καθάρισμα ήταν δύσκολο».

9 MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko
«Προσπαθήσαμε να επισκευάσουμε τα φρένα. Εκτός από αυτό, δεν έχουμε καθόλου χειρόφρενο. Είμαι χαρούμενος που πάμε στο σέρβις».

10 AL QASSIMI Khalid - MARTIN Scott
«Έχει ωραία σημεία η ειδική. Οι οδηγοί που τη γνωρίζουν μπορούν να οδηγήσουν πολύ γρήγορα. Είναι δύσκολο να την κάνεις για πρώτη φορά».

11 NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas
«Διασκεδάσαμε. Ο Αndreas είχε πρόβλημα, άργησε στο κοντρόλ, και ξεκινήσαμε μπροστά του. Πρέπει να οδηγήσουμε προσεκτικά, είναι νωρίς, το ράλλυ έχει πολύ δρόμο ακόμα».

21 PROKOP Martin - ERNST Michal
«Ήταν πολύ ωραία ειδική. Η πρόσφυση ήταν τέλεια και στις γρήγορες στροφές μπορέσαμε να κινηθούμε με μεγάλη ταχύτητα. Την ευχαριστηθήκαμε».
http://www.acropolisrally.gr




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...