Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

RALLY ACROPOLIS 2013: FLASH SS3 - 2η ημέρα - Eιδική Διαδρομή 3 (Kλένια - Μυκήνες 1)

Ημερομηνία: 1η Ιουνίου    
Ημέρα: 2η     Flash No: 6
Eιδική Διαδρομή 3 (Kλένια - Μυκήνες 1)     Χλμ.: 17,41
Καιρικές συνθήκες: Ηλιοφάνεια, 18° C    
Κατάσταση δρόμου: Μπόσικο χώμα      

Εντυπωσιακό ξεκίνημα της 2ης ημέρας από τους Evgeny Novikov και Jari-Matti Latvala, που σημείωσαν τον ίδιο χρόνο στην 1η ειδική. Ο Ρώσος οδηγός εξακολουθεί να προηγείται, ενώ ο Φινλανδός πέρασε στη 2η θέση, μπροστά από τον...
Dani Sordo. Τα μοναδικά συμβάντα στην ειδική ήταν τα δύο τετ-α-κε του Khalid Al Qassimi.


2 HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
«Ήταν εντάξει, πολύ μπόσικο, γλιστερό χώμα, αλλά όλα καλά».

3 SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos
«Είναι πολύ γρήγορος ο Jari-Matti, το είδα από τον πρώτο ενδιάμεσο χρόνο και κατάλαβα πως θα ήταν δύσκολο να τον πιάσω. Θέλω να πιέσω, αλλά χωρίς να κάνω λάθη».

4 OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas
«Ήταν εντάξει -γλιστράει πολύ-, ήταν δύσκολο να ακολουθήσω τις σημειώσεις, έβαλα τη λάθος σχέση σε κάποιες στροφές. Κανένα πρόβλημα με τις γραμμές, ακολουθούμε αυτές του Mikko και του Sebastien».

5 NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka
«Ακολουθώ τα split του Jari-Matti. Το σχέδιο είναι να ακολουθώ τους χρόνους του και, αν χρειαστεί, να πιέσω παραπάνω». 6 AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni
«Όλα καλά, ήταν μια δύσκολη ειδική, αλλά δεν είχαμε προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

7 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Ήταν πολύ καλή ειδική. Ο Miikka συνήθως σχολιάζει, αλλά είπε πως ήταν καλή ειδική. Πρέπει να πιέσουμε, αλλά είναι Ακρόπολις και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ψύχραιμοι».

8 OGIER Sébastien - INGRASSIA Julien
«Το αυτοκίνητο είναι εντάξει, αλλά υπάρχει πολύ μπόσικο χώμα. Προσπαθώ, αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να οδηγήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

9 MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko
«Είναι καλύτερα σήμερα. Δεν μπορώ να βρω καλό ρυθμό, δεν έχω καλή αίσθηση του αυτοκινήτου και καθόλου αυτοπεποίθηση σε όλο το ράλλυ μέχρι στιγμής».

10 AL QASSIMI Khalid - MARTIN Scott
«Τα πρώτα 5 χιλιόμετρα είχαμε δύο τετ-α-κε, σε μια στροφή πήγαμε ευθεία και έπρεπε να κάνω όπισθεν. Είναι πολύ γλιστερά».

11 NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas
«Σχετικά καλά, οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές από πέρσι. Δυσκολεύτηκα σε κάποια σημεία επειδή γλιστρούσε, οι ειδικές είναι πολύ πιο σκληρές σε σχέση με πέρσι. Δεν το περίμενα».

21 PROKOP Martin - ERNST Michal
«Ήταν πολύ καλά σε σχέση με χθες. Δεν άκουσα σε μια στροφή, και σχεδόν την έχασα. Άκουσα πως ήταν στροφή 3ης, αλλά ήταν 2ας. Έχει μεγάλη διαφορά. Μετά έχασα τη συγκέντρωσή μου».
http://www.acropolisrally.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...