Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Λέτο οδηγεί Audi και παίζει... Pro



Ολοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη πότε - πότε να ξεφεύγουν από την πίεση και το άγχος του πρωταθλητισμού. Κι όταν τους δίνεται η ευκαιρία, το κάνουν. Αλλοι επιλέγουν νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, κι άλλοι πιο... ασφαλείς τρόπους. Οπως ο Σεμπάστιαν Λέτο.
Λίγο πριν από το κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης για τους 16 του Europa League (11/3), ο αργεντινός άσος του τριφυλλιού βρήκε την ευκαιρία να... ξεδώσει, παίζοντας Pro Evolution Soccer. To βράδυ της Τρίτης (9/3) βρέθηκε στο σπίτι ενός φίλου του, του Γιάννη, στον Υμηττό, σημείο συνάντησης για πολλούς Λατίνους ποδοσφαιριστές (στο παρελθόν πήγαιναν οι Γκαλέτι, Καστίγιο, Ραούλ Μπράβο κ.α.).

Αυτό, όμως, που σε κάποιους προκάλεσε εντύπωση ήταν το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε παρκάρει σε κοντινό πρατήριο βενζίνης.

Το Audi R8 βρίσκεται στην κατηγορία των supercars και πήρε το όνομά του από το επιτυχημένο αγωνιστικό μοντέλο που έγραψε ιστορία στους αγώνες του Le Mans.

Αλουμινένιο σασί και κίνηση στους τέσσερις τροχούς (μόνιμη τετρακίνηση Quattro). Ο V8 FSI κινητήρας άμεσου ψεκασμού, είναι τοποθετημένος στο πίσω από τα δύο καθίσματα και έχει μέγιστη ισχύ 420 ίππους.

Είναι το πρώτο αυτοκίνητο που έχει το σήμα της Audi πάνω στο καπό.

Εχει οχτακύλινδρο σε διάταξη V κινητήρα των 4,2 λίτρων.

Το ειδικό αλουμίνιο, με το οποίο κατασκευάστηκε ο σκελετός του αυτοκινήτου ζυγίζει μόλις 210 κιλά.

Απαιτούνται μόλις 4,4 δευτερόλεπτα για την επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα και 14,9 για τα 0-200 χλμ/ώρα, ενώ η τελική ταχύτητα είναι 301 χλμ/ώρα.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές προσθήκες στο εσωτερικό, είναι το ηχοσύστημα της Bang & Olufsen (εξτρά) που συνοδεύεται από 12 ηχεία.

Η τιμή του βασικού μοντέλου αγγίζει τις 104.400 ευρώ.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...