Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To Volkswagen Golf ανακηρύχθηκε « Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ιαπωνία»


• Το Golf είναι το πρώτο εισαγόμενο αυτοκίνητο που κερδίζει το κορυφαίο βραβείο της Ιαπωνίας
• Νέο ρεκόρ για το κορυφαίο γερμανικό αυτοκίνητο που κέρδισε με 504 βαθμούς σε σύνολο 600 βαθμών

Το Golf είναι «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2013/14» στην Ιαπωνία. Για πρώτη φορά στα 34 χρόνια της ιστορίας του θεσμού, ένα εισαγόμενο αυτοκίνητο κερδίζει τον τοπικό ανταγωνισμό. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι ότι η 7η γενιά του Golf απέσπασε από την κριτική επιτροπή ...
504 βαθμούς με διαφορά 131 βαθμών από τον δεύτερο ανταγωνιστή (Honda Jazz) και 337 από τον τρίτο (Volvo V40).

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Golf είναι το πρώτο εισαγόμενο αυτοκίνητο στην Ιαπωνία που κέρδισε το βραβείο στην 34η χρονιά του θεσμού. Αυτό το βραβείο αφιερώνεται σε όλους όσους υποστήριξαν την Volkswagen στην Ιαπωνία τα τελευταία 60 χρόνια”, δήλωσε ο Shigeru Shoji, Πρόεδρος του Volkswagen Group στην Ιαπωνία.
Εξηγώντας την απόφασή της, η κριτική επιτροπή αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο νέο Modular Matrix (MQB), ως πυρήνα δύναμης του Golf καθώς όπως είπαν το MQB αποτέλεσε τη βάση για ακόμα πιο ακριβή χειρισμό οδήγησης με ταυτόχρονα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και οδηγικής απόλαυσης. Επιπλέον επισήμαναν το εξαιρετικό επίπεδο ασφάλειας, το σαφή και καθαρό σχεδιασμό, το υψηλής ποιότητας εσωτερικό και εξωτερικό φινίρισμα και τους εξαιρετικά σύγχρονους κινητήρες TSI.

Η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί στην ήδη πολύ σημαντική λίστα βραβείων που έχει το Golf: «Car of the Year 2013 (Ευρώπη), «World Car of the Year 2013» και «Golden Steering Wheel 2013» που ξεχωρίζουν λόγω της διεθνούς σημασίας τους αφού το γερμανικό μοντέλο αναγνωρίζεται ως το πιο επιτυχημένο όλων των εποχών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Golf έχει κερδίσει τα βραβεία «ACVmobil Umweltpreis» (Βραβείο Περιβάλλοντος), «ADAC Eco Test», ενώ τιμήθηκε για τον διαχρονικά κομψό σχεδιασμό του, από τους κριτές του Γερμανικού Συμβουλίου Σχεδιασμού (Deutscher Rat für Formgebung). Επιπλέον, σε ψηφοφορίες αναγνωστών που πραγματοποίησαν γερμανικά περιοδικά το Golf κέρδισε τα «Auto Trophy» (Auto Zeitung) και «Best Cars» (auto motor und sport). Τέλος να αναφέρουμε ότι το Golf απέσπασε τα πέντα αστέρια στο «Euro NCAP» για το άριστο επίπεδο ασφάλειάς του.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...