Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tί κάνει o άνθρωπος όταν οδηγεί;

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 1.800 άτομα με ερωτήσεις για το τι κάνουν την ώρα της οδήγησης έδειξε πράγματα που, σίγουρα, θα μπορούσαν να θεωρηθούν ανησυχητικά, όσον αφορά στην ασφάλεια.
Σύμφωνα με τις απαντήσεις που…

δόθηκαν, το 35% ισχυρίστηκε ότι έχει αλλάξει ρούχα την ώρα που οδηγεί, το 29% ότι φιλιέται κατά τη διάρκεια που το όχημα βρίσκεται εν κινήσει και ένα 15% ότι έχει προβεί σε σεξουαλικές πράξεις από τη θέση του οδηγού.
Από εκεί και πέρα, το 72% απάντησε ότι τρώει την ώρα που οδηγεί και το 28% στέλνει SMS από το κινητό τηλέφωνο. Το 13% βάζει make up, το 12% ότι διαβάζει το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, το 10% διαβάζει εφημερίδες και περιοδικά και υπάρχει και ένα 5% των οδηγών που παίζει video games (!) και ένα ίδιο ποσοστό που ξυρίζεται όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία και Ιαπωνία.
Πηγή: typos.com.cy

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...