Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To 20.000.000 μοντέλο Toyota στην Ευρώπη πουλήθηκε στην Ισπανία

Ένα ορόσημο στην Ευρωπαϊκή ιστορία της Toyota σημειώθηκε με την παράδοση του 20.000.000ού αυτοκινήτου. Ένα σκούρο μπλε Toyota Verso 2.0 D-4D παραδόθηκε στον κο Gabriel Jiménez, κάτοικο της Βαλένθια, κατά τη διάρκεια πανηγυρικής τελετής η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία της Toyota Spain (TES) στη Μαδρίτη. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Miguel Fonseca, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Toyota Motor Europe (TME), ο Orhan Özer, Πρόεδρος & CEO της Toyota Motor Manufacturing Turkey (TMMT) καθώς και η κορυφαία ηγεσία της Toyota Spain, Katsuhito Ohno, Πρόεδρος & CEO και Jacques Pieraerts, Αντιπρόεδρος.

Ο Miguel Fonseca, Αντιπρόεδρος της TME, δήλωσε κατά τη διάρκεια των σημερινών εκδηλώσεων: «Νιώθουμε μεγάλη τιμή και χαρά που γιορτάζουμε αυτό το σημαντικό ορόσημο καθώς η Toyota έχει γίνει...
συνώνυμη με την ανώτερη ποιότητα και καινοτομία στη συνείδηση των πελατών μας από τότε που τα πρώτα Toyota κυκλοφόρησαν στους Ευρωπαϊκούς δρόμους πριν από 50 χρόνια». Και πρόσθεσε: «Παραμένουμε πιστοί στο στόχο μας για την ικανοποίηση των πελατών όπως διατύπωσε ο ιδρυτής μας, Kiichiro Toyoda».

Το Φεβρουάριο του 2000, η Toyota παρέδωσε το 10.000.000ό της όχημα, ένα Toyota Avensis Βρετανικής κατασκευής σε Γερμανό πελάτη. Χρειάστηκαν 40 χρόνια για να μπορέσει η Toyota να φτάσει στον αριθμό των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων στην Ευρώπη και μόλις άλλα 10 χρόνια για το ορόσημο των 20 εκατομμυρίων.

Ο πελάτης, κος Jiménez δήλωσε: «Είναι το πρώτο μου Toyota και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Νιώθω πολύ περήφανος που είμαι ο ιδιοκτήτης του 20.000.000ού Toyota στην Ευρώπη. Επέλεξα το Verso επειδή προσφέρει άριστη σχέση αξίας/τιμής (value for money), άφθονο εσωτερικό χώρο και, ασφαλώς, καλές επιδόσεις. Είμαι σίγουρος ότι η οικογένειά μου κι εγώ θα ευχαριστηθούμε το νέο μας αυτοκίνητο».

Ο Αντιπρόεδρος της Toyota Spain (TES), Jacques Pieraerts, επιδοκίμασε την οικογένεια Jiménez για την επιλογή του αυτοκινήτου προσθέτοντας: «Το Toyota Verso αντιπροσωπεύει ένα από τα βασικά μοντέλα της αγοράς μας. Επί εννέα χρόνια από τότε που λανσαρίστηκε στην Ισπανία, αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του και εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο των πελατών μας».

Το Toyota Verso προσφέρει επίσης υψηλές περιβαλλοντικές επιδόσεις με την τεχνολογία Toyota Optimal Drive σε όλη τη γκάμα κινητήρων του και είναι ένα μοντέλο MPV κατηγορίας C που δεν υστερεί σε τίποτα απευθύνεται σε πελάτες που αναζητούν ευρυχωρία, πρακτικότητα και δυναμικό στυλ με απαράμιλλη οδηγική απόλαυση.

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP) απένειμε φέτος στο Verso την υψηλότερη βαθμολογία (5 αστέρια) για την ασφάλειά του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...