Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα έκδοση του Suzuki Jimny

Οι ιάπωνες της Suzuki έχουν ποντάρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια στο μικρό 4Χ4 με τις καλές πωλήσεις και την ονομασία Jimny. Πολλά χρόνια τώρα από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε (1998) περιμέναμε όσοι ασχολούμαστε με τον χώρο του αυτοκινήτου να δούμε την νεότερη έκδοση του δημοφιλούς τζιπ της ιαπωνικής φίρμας, αλλά μάταια...Οι Ιάπωνες γνώριζαν πολύ καλά ότι το αυτοκίνητό τους...
είναι πολύ καλό ποιοτικά, σκληροτράχηλο, οικονομικό και πρακτικό. Όλα αυτά τους έκαναν να διατηρήσουν σχεδόν αναλοίωτο ένα μοντέλο που έχει αφήσει πια ιστορία στους κόλπους των 4Χ4.

Αυτόν τον καιρό, όμως, οι Ιάπωνες μηχανικοί έχουν ετοιμάσει μια νεότερη έκδοση του Jimny που ουσιαστικά στοχεύει στο να πληροί τις νέες αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων Euro5 αλλά επί της ευκαιρίας κάνουν και μιας μικρής έκτασης Facelift με καλύτερες ποιοτικά ταπετσαρίες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, περισσότερα χρώματα στο εξωτερικό ενώ αξίζει ότι η κατανάλωση έχει μειωθεί χωρίς απώλεια ιπποδύναμης (τα 85bHP παραμένουν...) στα 7,3lt/100 Km. 

Η θέση του Jimny στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου παραμένει πολύ καλή σε σύγκριση με ανταγωνιστικά μοντέλα. 792 αυτοκίνητα πουλήθηκαν τον μήνα Οκτώβριο κατατάσσοντας το Jimny στην δέυτερη θέση μετά το Daihatsu Terios που πέτυχε 1218 πωλήσεις σύμφωνα με τα στατιστικά του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων. Δείτε τον σχετικό πίνακα:


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...