Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένα νέο Portal για τις ασφάλειες αυτοκινήτων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΙΒΝ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του δικτυακού τόπου www.insurama.gr, ενός νέου, καινοτόμου ασφαλιστικού portal που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να συγκεντρώνουν εύκολα και γρήγορα ασφαλιστικές προσφορές από εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Χωρίς κανένα κόστος, χωρίς εγγραφή.


Η ασφάλιση (αυτοκινήτου, κ.α.) είναι ένα μεγάλο και σημαντικό ετήσιο έξοδο για όλους μας. Τί μπορούμε να κάνουμε γι αυτό; Στο INSURAMA ο χρήστης μπορεί να βρει την καλύτερη και φθηνότερη ασφάλεια της αγοράς, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να ψάχνει πια δεξιά και αριστερά, στο Internet ή στη γειτονιά του. Απλά συμπληρώνει τη φόρμα με... όλα τα απαραίτητα στοιχεία και με τη χρήση του μοναδικού 8ψηφιου κωδικού της αίτησης του, παρακολουθεί όλες τις προσφορές που του στέλνουν οι ασφαλιστές. Επίσης έχει τη δυνατότητα να βλέπει τα προφίλ των ασφαλιστών αυτών. Έτσι, συγκρίνοντας τιμές και άλλες παροχές (δώρα, εκπτώσεις, κ.α.) βρίσκει την καλύτερη ασφάλεια που παρόμοια δεν θα βρει πουθενά!

Το INSURAMA είναι το νέο, σύγχρονο εργαλείο πωλήσεων για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Χωρίς μηνιαία συνδρομή ή άλλα πάγια έξοδα, κάθε συνεργαζόμενος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής έχει καθημερινά στην οθόνη του νέους υποψήφιους πελάτες που περιμένουν από αυτόν προσφορές για την ασφάλιση τους. Επίσης, κάθε συνεργαζόμενος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής διατηρεί τη δική του σελίδα-προφίλ, με αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας, χάρτη και κείμενα, με σκοπό την προβολή του και τη σωστή και έγκυρη ενημέρωση των χρηστών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://www.insurama.gr.


INTERNET BUSINESS NETWORK
Ίμβρου 10 14451 Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ. 210 2818782 – FAX. 210 2846311
email : contact@insurama.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...