Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nissan: Ανακαλεί πάνω από 500 χιλ. οχήματα σε Αμερική και Αφρική

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ (AFP)—Η Nissan Motor Co., προχώρησε χθες στην ανάκληση περισσότερων από 500 χιλ. οχημάτων στην Αμερική και την Αφρική εξαιτίας ανησυχιών ότι ένα πρόβλημα θα μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο της κολώνας του τιμονιού.

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία ανέφερε ότι θα ανακαλέσει 303 χιλ. αυτοκίνητα Frontier και 283 χιλ. Xterra λόγω του προβλήματος.

«Η Nissan προσφάτως ανακάλυψε ότι σε συγκεκριμένες σπάνιες περιπτώσεις, ο σύνδεσμος στο κάτω μέρος της κολώνας του τιμονιού στα μοντέλα Frontier και Xterra μπορεί να διαβρωθεί περιορίζοντας την κίνηση του συνδέσμου», ανέφερε σε ανακοίνωση η εταιρεία.

«Αν το όχημα συνεχίσει να κινείται υπό αυτές τις συνθήκες, μπορεί πιθανώς,...
σε εξαιρετικές περιπτώσεις, να προκαλέσει σπάσιμο του τιμονιού».

«Λυπούμαστε για οποιαδήποτε ενόχληση που δημιουργείται μέχρι αν αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα», τόνισε ο Kevin Martin της Nissan North America.

Τα «προβληματικά» οχήματα κατασκευάστηκαν σε εργοστάσια του Tennessee και της Βραζιλίας από το 2001 έως το 2008.

Η εταιρεία επίσης ανακάλεσε 18,5 χιλ. οχήματα Sentra σε ΗΠΑ, Μεξικό, Καναδά, Αργεντινή, Βραζιλία καθώς και άγνωστο αριθμό οχημάτων σε αφρικανικές χώρες λόγω προβλημάτων με το καλώδιο της μπαταρίας.

Το πρόβλημα μπορεί να οδηγήσει σε προβληματική εκκίνηση του οχήματος, «και σε σπάνιες περιπτώσεις, πιθανότητα απώλειας στήριξης σε χαμηλές ταχύτητες», ανέφερε η εταιρεία.

Οι ιδιοκτήτες καλούνται να πάνε τα οχήματά τους σε κέντρα εξυπηρέτησης στις αρχές Δεκεμβρίου για να τοποθετηθούν καινούρια μέρη.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...