Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2011 Volkswagen Polo Sedan. Το οικονομικό & ποιοτικό οικογενειακό από την γερμανική φίρμα!




Το πολύ καλό VW POLO της γερμανικής φίρμας που μέχρι πρότινος είχε αντιπρόσωπο μόνο στην κατηγορία των super-mini αποκτά επιτέλους εκπροσώπηση και στην μικρομεσαία κατηγορία...Ναι πολύ καλά καταλάβατε ότι το VW POLO θα παράγεται πλέον και σε sedan(saloon) έκδοση με 4 πόρτες και 3ο όγκο πίσω. Σήμερα δόθηκαν σε κανάλια του διαδικτύου οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νεότευκτου sedan τις οποίες και επισυνάπτουμε στο συγκεκριμένο Post.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα αυτοκίνητο με περιορισμένες εκδόσεις και περιορισμένο εύρος αγορών προς διάθεση και πώληση... Έτσι, λοιπόν, το αυτοκίνητο που αρχικά θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της Volkswagen στην Kaluga της Ρωσίας θα προορίζεται για την αγορά της Ρωσίας και γι' αυτό το λόγο θα παρουσιαστεί επίσημα στην Διεθνή Έκθεση της Μόσχας τον ερχόμενο Αύγουστο. Από κει και πέρα το Polo sedan θα διατεθεί και σε άλλες αγορές όπως αυτές της Βραζιλίας και της Αργεντινής και που ξέρετε...ίσως να το δούμε και στην χώρα μας αφού το βασικό του ατού θα είναι οι υψηλές μεταφορικές δυνατότητες σε οικονομικό πακέτο κτήσης, δεδομένου ότι ήδη η χώρα μας είναι σημείο οικονομικής αναφοράς προς αποφυγή ακόμα και για τριτοκοσμικές χώρες....(βλ. Μαλαισία).

Το αυτοκίνητο μήκους 4,33 μέτρων θα έχει μεταξόνιο της τάξης των 2,55 μέτρων δίνοντας ικανοποιητικούς χώρους τόσο μέσα στην καμπίνα όσο και στο πορτ-μπαγκάζ. Επίσης το πλάτος του θα φτάνει τα 1,70 μέτρα ενώ το ύψος το 1,46μ., το δε πορτ-μπαγκάζ θα ξεπερνά τα 450 λίτρα αποθηκευτικού χώρου...
Με αυτή τη νέα έκδοση του αυτοκινήτου, ένας ακόμα μεγαλύτερος αριθμός από τους φίλους της μάρκας θα μπορούν να επιλέξουν ένα όχημα σύμφωνα με το γούστο και τις δυνατότητες τους. Το νέο όχημα συμμορφώνεται με τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας της Volkswagen από κάθε άποψη, ενώ πολύ ελκυστικές φαίνεται να είναι και οι τιμές στις οποίες θα διατίθεται με την βασική έκδοση να ξεπερνά μόλις τα 10.000 ευρώ!

Το VW POLO SEDAN διατίθετο σε sedan εκδοχή και παλιότερα (θυμηθείτε οι παλιότεροι 2001, 2002 κ.λπ) ακόμα και στη χώρα μας αλλά δυστυχώς είχε να αντιμετωπίσει στην αγορά αυτοκινήτου το ομόσταβλό του (στον όμιλο...) Seat Cordoba που ουσιαστικά ήταν το ίδιο αυτοκίνητο με καλύτερη όμως εμφάνιση και διατιθέμενο εξοπλισμό σε χαμηλότερες τιμές κτήσης. Τότε, λοιπόν, το Polo Sedan δεν πούλησε αρκετά για να παραμείνει στην ελληνική αγορά τόσο πολύ όσο το ισπανικό μικρομεσαίο που πουλιέται μέχρι και σήμερα ως η Sedan εκδοχή του Seat Ibiza (μέχρι εξαντλήσεως των αυτοκινήτων...).
Για να επανέλθουμε στο τωρινό μοντέλο της Volkswagen οι πληροφορίες μιλούν για μη εγκατάσταση TSI Κινητήρων τουλάχιστον σε πρώτη φάση αλλά για εφαρμογή ενός 1,6λτ κινητήριου συνόλου(Otto) που αποδίδει 105 ίππους και συνοδεύεται από 5-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων ή 6-τάχυτο αυτόματο tiptronic.
Το αυτοκίνητο θα διατίθεται στις αγορές του κόσμου σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις: Trendline, Comfortline και Highline κατά τη συνήθη πρακτική της VW Και θα απευθύνεται - με το συντηρητικό σχήμα που διαθέτει και τους χώρους του - κυρίως σε νέους οικογενειάρχες που δεν θέλουν (ή δεν έχουν...) να διαθέσουν τα 19.000 περίπου ευρώ που κοστίζει η Sedan εκδοχή του Golf δηλαδή to Jetta!




Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:
- Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
- Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
- Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
- Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
- Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
- Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...