Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΙΟΥΜΟΡ...


Τι σκέφτεται μια ξανθιά στην παραλία όταν έρχονται δύο άντρες δίπλα της και αρχίζουν να ξεκουμπώνουν τα παντελόνια τους?
- ωωωωχχ πάλι αλκοοτέστ!


Γιατί ο μπακλαβάς είναι το αγαπημένο γλυκό των gay?
Γιατί έχει και back και love και ass...!


Από ένα τρομερό ναυάγιο γλιτώνουν ο Μητσάρας και η Tyra Banks (το γνωστό πρωην super model). Το κύμα τους ξεβράζει σε ένα απομονωμένο νησί όπου δεν υπάρχει ψυχή.

Αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ και μετά από κάμποσους μήνες προσπάθειας για επιβίωση τελικά ο Μητσάρας και η Tyra αφού δεν είχαν κάτι άλλο καλύτερο να κάνουνε, υπέκειψαν στις ορέξεις τους.

Αφού το κάνανε το κάνανε το κάνανε για πάρα πολύ καιρό, μία μέρα γυρνάει ο Μητσάρας στην Tyra και της λέει:

- ρε συ Tyra τώρα τελευταία το sex μαζί σου έχω αρχίσει να το βαριέμαι. Θέλω κάτι, έτσι, τολμηρό, να ξαναπάρω τα πάνω μου. Γίνεται ν' αφήσεις καμιά τρίχούλα παραπάνω να εδώ στις μασχάλες.

Η Tyra απορημένη:
- ότι πεις μητσάρα μου αφού με βαρέθηκες θα το κάνω για σένα

Έτσι κι εγινε και πήρε τα πάνω του ο Μητσάρας. Μετά από λίγο όμως ξαναλέει στην Tyra:
- Κοιτα Tyra καλό το σεξ μαζί σου, δε λέω, αλλά πάλι το βαρέθηκα. Μήπως γίνεται να αφήσεις καμιά τρίχα παραπάνω στα πόδια να και λίγο μουστάκι, έτσι για να το κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέρον...?

- ξέρω γω βρε μήτσο μου, αφού το θέλεις θα το κάνω.

Το κάνει κι αυτό η Tyra μην έχοντας άλλη επιλογή. Μετά από λίγο όμως ο Μητσάρας πάλι ανικανοποίητος λέει στην Tyra.

- Tyra το σεξ μαζί σου το βαρέθηκα και πάλι. Μήπως γίνεται να βαρύνεις λίγο τη φωνή σου και να σε φωνάζω Μπάμπη?

Η Tyra εκπληκτη αλλά με βαριά φωνή:

- Τι να πω Μητσάρα μου αφού έτσι το θέλεις μπορείς να με λές Μπάμπη...

Και ο Μητσάρας:

- Ρε Μπάμπη δε μπορείς να φανταστείς ποια γκόμενα πηδάω τώρα τελευταία...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...