Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ετήσιος ειδικός φόρος για αυτούς που βιάστηκαν!



Νέα φοροεισπρακτικά μέτρα εμφανίζονται ξανά στο προσκήνιο μετά τις ευρωεκλογές, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο,και ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου προχωρά και στη φορολογία των οχημάτων με κυβισμό άνω των 1.929 κ.εκ. Ο ειδικός φόρος θα επιβάλλεται ανάλογα με τον κυβισμό και αναμένεται να αποφέρει 80 εκατ. ευρώ.

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΦΟΡΟΥ:
Από 1.929 έως 2.500κ.εκ. ο φόρος θα είναι 150 ευρώ, από 2.501-3.000 κ.εκ. 250 ευρώ, από 3.001-3.500 κ.εκ. 350 ευρώ, από 3.501-4.000 κ.εκ. 450 ευρώ, από 4.001-5.000κ.εκ. 550 ευρώ και από 5.001 κ.εκ. και πάνω 650 ευρώ.

Από τον ειδικό φόρο θα συνεχίσουν να απαλλάσσονται οχήματα ειδικών κατηγοριών, όπως τα υβριδικά και τα αυτοκίνητα για άτομα με αναπηρία.

Επόμενο ήταν, μετά το «καλόπιασμα» της μείωσης του ΕιδικούΤέλους Ταξινόμησης, που ωφελεί περισσότερο τους αγοραστές των αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, να υπάρξει και ένα -μικρότερης εμβέλειας- «τίμημα», καθώς ένα ποσοστό από το όφελος θα πρέπει να «επιστραφεί» κατά κάποιο τρόπο με τη μορφή του νέου ετήσιου εισπρακτικού φόρου.
image / epikairo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...