Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοινώσεις ΕΘΕΑ


1. Η ΕΘΕΑ ανακοινώνει ότι ο προγραμματισμένος για τις 27,28 Ιουνίου στις Σέρρες 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, αναβάλλεται για τις 11, 12 Ιουλίου στη πίστα των Σερρών με διοργανώτρια τη Λέσχη ΔΡΑΣΙΣ.

2. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη αυτό το μήνυμα από την εταιρεία ATL σχετικά με τα ρεζερβουάρ ασφαλείας και την χρήση αμόλυβδης αγωνιστικής βενζίνης με αιθανόλη.

3. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΕΑ, ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΑΣΩΝΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΘΕΑ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Γεωργίτση και τα μέλη Αλεξάνδρα Αργυροπούλου και Γεώργιο Γκόντο, και με την σύμπραξη του γραμματέα κ. Θ.Γκουρτσούλη, συνεδρίασε στα γραφεία της ΕΘΕΑ, Μεσογείων 395 Αγία Παρασκευή την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009 και ώρα 15:00 για να εκδικάσει την υπόθεση του κ. Ιάσωνα Φωτόπουλου, ο οποίος παραπέμφθηκε από την ΕΘΕΑ, διότι στον αγώνα «8ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις» που διοργανώθηκε από την ΕΛΠΑ στις 8-10/5/09, επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά σύμφωνα με αναφορές του Αλυτάρχη του αγώνα και συναθλητών του (παράβαση άρθρου 151 γ.5 του ΕΑΚ).

Αφού τελείωσε η ακροαματική διαδικασία, συνεδρίασε η Πειθαρχική Επιτροπή και αφού εξέτασε επισταμένως όλα τα στοιχεία, κατέληξε κατά την κρίση της ότι:
- Επειδή μόνο ο κ. Φωτόπουλος από τους 5 που κατέθεσαν την αίτηση επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά μετά από αυτήν
- Επειδή δεν ακολούθησε την διαδικασία της ένστασης όσον αφορά τα αποτελέσματα, ενώ είχε δικαίωμα να το πράξει για να εκφράσει τις αντιρρήσεις του
- Επειδή απαξίωσε την οργάνωση σκίζοντας και πετώντας την απάντηση που του δόθηκε επί του αιτήματος
- Επειδή έδινε στοιχεία των σημείων χρονομέτρησης σε άλλους αγωνιζόμενους
- Επειδή έκανε απρεπή χειρονομία σε άλλους συναθλητές του κατά τη διάρκεια του αγώνα - Επειδή η παραπάνω πράξεις αποτελούν παραβάσεις του άρθρου 151.γ.5 του ΕΑΚ

Η Πειθαρχική Επιτροπή κατέληξε ομόφωνα στην εξής απόφαση:
Επιβάλει στον κ. ΙΑΣΩΝΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ την ποινή της αργίας (12) δώδεκα μηνών, από σήμερα 17/06/09 έως 16/06/10.
r40.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...