Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To Fiat 500 Hybrid Sport, πρωταγωνιστεί στο video clip του νέου τραγουδιού “Uno” του Ιταλού μουσικού Ermal Meta

Fiat 500 Hybrid Sport
Το Fiat 500 Hybrid Sport



Το νέο τραγούδι του Ermal Meta με τίτλο “Uno”, συνοδεύει το νέο Fiat 500 Hybrid Sport, περνώντας παράλληλα ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα για την ισότητα.

Για ακόμα μια φορά ο μουσικός, τραγουδιστή και συνθέτη, Ermal Metal, παρουσιάζει ένα τραγούδι με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, το οποίο αυτή τη φορά συνοδεύει το αυτοκίνητο ορόσημο της αυτοκινητοβιομηχανίας, το Fiat 500.

To video clip του “Uno” σκηνοθετήθηκε από τον Tiziano Russo για το γραφείο παραγωγής Kappa Kom και αποτελεί ένα ταξίδι στις λέξεις και τη μουσική, εστιάζοντας στη συντροφικότητα, τη φιλία, τον αλληλοσεβασμό και τη χαρά της ζωής. Στο video ο Meta οδηγεί το Fiat 500 Sport Hybrid για να συναντήσει τους φίλους του, μεταξύ των οποίων και η επιθετικός της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Νάπολι, Eleonora Goldoni. Όλοι μαζί τραγουδάνε για την ισότητα και τη χαρά του να μοιράζεσαι με ισότητα την ευτυχία του κόσμου.

Η σύνδεση του δημοφιλούς μοντέλου της Fiat με το τραγούδι έχει σαν σκοπό την προώθηση των εννοιών της Δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής, αλλά και της δυνατότητας προηγμένες τεχνολογίας να είναι διαθέσιμες για όλους. Όπως στην περίπτωση του υβριδικού συστήματος του 500 Hybrid Sport που προσφέρει απόδοση, χαμηλή κατανάλωση και αντίστοιχα χαμηλές εκπομπές ρύπων με ιδιαίτερα προσιτό κόστος. Με αυτό τον τρόπο η Fiat έκανε την είσοδο της στην εξηλεκτρισμένη κίνηση, προσφέροντας μια λύση για όλους.

Για δεκαετίες η Fiat προωθεί την έννοια του εκδημοκρατισμού της αυτοκίνησης. Παράλληλα ενισχύει τόσο αθλητικές ενέργειας, όσο και πρωτοβουλίες με ευρύτερο κοινωνικό χαρακτήρα, όπως στην περίπτωση της CONI, του οργανισμού που υποστηρίζει τοπικές επιχειρήσεις να προωθήσουν τον αθλητισμό για το κοινό καλό.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...