Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Rotax Senior MAX ...Κρητική υπόθεση

Rotax MAX Challenge 2021
Το Rotax Senior MAX ...Κρητική υπόθεση


Πρώτος γύρος του I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge 2021 στα Χανιά, κατηγορία Senior MAX. Θα μπορούσε να ονομαστεί και Παγκρήτια κατηγορία αφού όλοι οι σπουδαίοι οδηγοί από την μεγαλόνησο με αγωνιστική άδεια, συμμετείχαν σε αυτή. Τιμώντας την πατρίδα τους, τον αγώνα και την προσπάθεια επανίδρυσης μετά από 17 χρόνια του karting στην Κρήτη νεαροί οδηγοί, σπουδαία ταλέντα και έμπειροι, βετεράνοι και πραγματικοί εραστές του σπορ έδωσαν το παρόν σε μία ιστορική αγωνιστική συνάντηση στην Pista Park. Στην κατηγορία Rotax Senior MAX τους Κρητικούς οδηγούς τους πλαισίωσαν μία ταλαντούχα οδηγός από το Ισραήλ και δύο εξαιρετικοί Αθηναίοι.
Η ιστορία έγραψε παράλληλα με την συμβολή τους, συμμετέχοντας στον αγώνα και το εντυπωσιακό 1-2 των τοπικών οδηγών Μανώλη Σκεπετζάκη και Ανέστη Σπάρταλη αμφότεροι της ομάδας του Γιάννη Ξιφαρά, KartWorks. Σπουδαίος ανταγωνιστής τους ο Γρηγόρης Κρίκης της DR Racing Team που ήταν τρίτος στο βάθρο των νικητών!

Ακολούθησαν οι Γιώργος Αραβανής (Speed Force) κατόπιν μιας εξαιρετικής εμφάνισης και η σπουδαία εκπρόσωπος του Ισραήλ, Γιαρντέν Οβεντ που κατέλαβαν την 4η και 5η Θέση.

Ο Λευτέρης Γιακουμάκης (Pista Park Team) που την τελευταία στιγμή από την DD2, συμμετείχε στην κατηγορία Senior MAX, έδειξε το πηγαίο ταλέντο του τερματίζοντας στην 6η θέση. Σε πρώτο χρόνο οι δύο έμπειροι νικητές Μανώλης Σκεπετζάκης, Ανέστης Σπάρταλης και σε δεύτερο οι ανερχόμενοι Λευτέρης Γιακουμάκης, Γιώργος Δασκαλάκης (Από την Junior) και ο σπουδαίος μικρός Γιώργος Ψαρουδάκης αποτελούν μία Κρητική ομάδα οδηγών που το μέλλον τους ανήκει και είναι σε θέση να διακριθεί στην ευρύτερη επικράτεια.

Οι Κρητικοί, Γιάννης Μαγουλιανός, Γιώργος Χαρίσης και Γιώργος Ζαχαριουδάκης ακολούθησαν στην τελική κατάταξη και ως πραγματικοί φίλοι του motorsport, έδωσαν τον προσωπικό τους αγώνα και ξεπερνώντας τους εαυτούς τους βγήκαν νικητές. Νικητές ήταν άλλωστε κι από την ευχαρίστηση της συμμετοχής τους σε ένα πραγματικά σπουδαίο αγώνα!

Όλοι οι οδηγοί της κατηγορίας Rotax Senior MAX, που συμμετείχαν στον αγώνα των Χανίων όρισαν κοινό ραντεβού στην Αθήνα για το I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge 2021 την Κυριακή 13 Ιουνίου στην πίστα καρτ των Αφιδνών. Η εφαρμογή δήλωσης συμμετοχής έχει ανοίξει



Rotax MAX Challenge 2021

Rotax MAX Challenge 2021

Rotax MAX Challenge 2021

Rotax MAX Challenge 2021

Rotax MAX Challenge 2021

Rotax MAX Challenge 2021

Rotax MAX Challenge 2021


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...