Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Αττική!

Νέοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Αττική!
Νέοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Αττική!

Η Carglass προχώρησε πρόσφατα στην τοποθέτηση Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στο εταιρικό δίκτυο της Αττικής. Πλέον, έξω από τα εταιρικά καταστήματα της εταιρείας στη Μεταμόρφωση, στο Χολαργό και στο Κορωπί, οι οδηγοί ηλεκτροκίνητων μπορούν να φορτίζουν τα οχήματά τους σε ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς.

Τα Ηλεκτρικά και Υβριδικά οχήματα, διευρύνουν διαρκώς το μερίδιό τους στην παγκόσμια αλλά και στην ελληνική αγορά, συμβάλλοντας στην μείωση των ρύπων και την εξοικονόμηση ενέργειας. Η Carglass στέκεται δίπλα στους αυτοκινητιστές που επιλέγουν ηλεκτροκίνητα, προσφέροντας δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τα οχήματά τους.

Οι νέοι σταθμοί είναι διαθέσιμοι προς χρήση όλο το 24ωρο. Σε κάθε σταθμό φόρτισης υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες χρήσης, καθώς επίσης και σημαντικές ενδείξεις του φορτιστή, με στόχο την ασφαλή φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το μόνο που χρειάζεται να έχουν μαζί τους οι οδηγοί είναι το καλώδιο φόρτισης, που είναι συμβατό με το όχημά τους.

Παράλληλα, προσβλέποντας στο μέλλον, η Carglass είναι πανέτοιμη για τη νέα γενιά των υβριδικών και ηλεκτροκίνητων οχημάτων, έχοντας αποκτήσει πιστοποίηση από τον κορυφαίο φορέα αυτοκινήτου Institute of the Motor Industry, IMI, για τις ενδεδειγμένες μεθόδους που χρησιμοποιεί, τόσο για την επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων, όσο και για την παραμετροποίηση ADAS σε οχήματα που φέρουν ηλεκτροκινητήρες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...