Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο Fiat 500X Connect

Fiat 500X Connect
Νέο Fiat 500X Connect


To Fiat 500X, η δυναμική SUV πρόταση της οικογένειας 500, αποκτά μια νέα και εστιασμένη στην τεχνολογία έκδοση. Το νέο 500Χ Connect περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό του μια πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), αλλά και εξελιγμένες λύσεις συνδεσιμότητας, για πιο ασφαλείς και άνετες διαδρομές.

Το στυλάτο SUV της Fiat, στη νέα έκδοση Connect, διαθέτει εκτός των άλλων:
  • Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, έτσι ώστε ο οδηγός να είναι πάντα ενήμερος για το όριο ταχύτητας στο δρόμο που κινείται.
  • Radar προειδοποίησης πρόσθιας πρόσκρουσης (FCW), το οποίο προειδοποιεί τον οδηγό και αν χρειαστεί ενεργεί αυτόματα στα φρένα ώστε να αποφευχθεί μια σύγκρουση ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν να μειωθούν οι συνέπιες της.
  • Ανίχνευση τυφλού σημείου, έτσι ώστε ο οδηγός να λάβει προειδοποίηση σε περίπτωση που κάποιο άλλο όχημα κινείται παράλληλα κοντά του, σε σημείο που πιθανά δεν είναι ορατό, όπως για παράδειγμα μία μηχανή ή ένα ποδήλατο στο πλάι του.
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός/πίσω και κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές κίνησης που προβλέπουν την πορεία του αυτοκινήτου κατά τους ελιγμούς στάθμευσης σύμφωνα με τη γωνία των τροχών.
  • Adaptive Cruise Control που διατηρεί αυτόματα την ταχύτητα, αλλά παράλληλα και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα για ακόμα πιο άνετα και ασφαλή ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο.
  • Παράλληλα, εκτός από την αυτόματη λειτουργία των καθαριστήρων, για μέγιστη ενεργητική ασφάλεια, τα εμπρός και τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι επίσης αυτόματα και με τεχνολογία Full-LED για ακόμα πιο δυναμικό στιλ και απόλυτη απόδοση φωτισμού.

Ο προηγμένος χαρακτήρας του 500Χ Connect, ολοκληρώνεται χάρη στο σύγχρονο Turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 120 ίππων, που προσφέρει δυναμικές επιδόσεις, ευκολία οδήγησης χάρη στα υψηλά αποθέματα ροπής από τις χαμηλές στροφές, οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.
Νέο Fiat 500X Connect


Γεμάτο προηγμένα συστήματα, πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και το μοναδικό στιλ της οικογένειας 500, το νέο Fiat 500X Connect είναι διαθέσιμο με 18.500* ευρώ, 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας, συνθέτοντας μια σύγχρονη και ξεχωριστή επιλογή στη δημοφιλή κατηγορία των SUV.

*Η τιμή περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...