Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα ειδική έκδοση Alfa Romeo Mito Urban με €13.400

Νέα ειδική έκδοση Alfa Romeo Mito Urban

Σπορ αλλά και μοντέρνα, με τον δυναμικό σχεδιασμό και την απαράμιλλη ιταλική φινέτσα στην οποία μας έχει συνηθίσει η Alfa Romeo, η νέα Mito Urban είναι εμπλουτισμένη με χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά σε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης.


Συγκεκριμένα, ο standard εξοπλισμός της νέας έκδοσης συμπεριλαμβάνει: σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, USB, αισθητήρες παρκαρίσματος, air-condition, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, cruise control, αεροτομή, χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και τιμόνι με χειριστήρια, κι όλα αυτά στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή των €13.400 με τον βενζινοκινητήρα 1.4 78 ίππων και των €16.600 με τον κινητήρα diesel 1.3 95 ίππων, και με προνομιακή χρηματοδότηση.

Το εξωτερικό design της Mito Urban παραμένει συμπαγές και σπορ, διατηρώντας το στυλ που έκανε το μοντέλο να ξεχωρίσει, ενώ οι νέες λεπτομέρειες προσδίδουν έναν ακόμα πιο έντονο και επιβλητικό urban χαρακτήρα. Ο νέος σχεδιασμός πέντε οπών στις ζάντες αλουμινίου, οι σατινέ χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές και το χρωμιωμένο ακροσωλήνιο της εξάτμισης δημιουργούν ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.


Ο εσωτερικός χώρος είναι εμπνευσμένος από την ανάγκη του οδηγού να βιώνει συνεχώς νέα συναισθήματα, ενώ οι ανατρεπτικές λεπτομέρειες, το μαύρο ματ ταμπλό, τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και το ασπρόμαυρο λογότυπο αποκαλύπτουν την μυστηριώδη «ψυχή» του Mito Urban.

Φυσικά, η νέα έκδοση του μικρού μοντέλου που συμπλήρωσε μοναδικά την γκάμα της Alfa Romeo αναδεικνύει εξίσου επιτυχημένα το γόητρο της μάρκας, ενσωματώνοντας tech-friendly στοιχεία και εξοπλισμό απόλυτης ασφάλειας σε ένα αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε για να δημιουργεί μια αληθινά ανώτερη οδηγική αίσθηση. Μια ελκυστική πρόταση με ασυναγώνιστο standard εξοπλισμό και προνομιακή χρηματοδότηση, για τους λάτρεις της ασυμβίβαστης ιταλικής ποιότητας που μόνο μια Alfa Romeo μπορεί να προσφέρει.





















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...