Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σοκαριστικό ατύχημα: 6 οι νεκροί στο τροχαίο στην Εγνατία Οδό, μεταξύ των οποίων και 3 παιδιά

Σοκαριστικό ατύχημα: 6 οι νεκροί στο τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Μεταξύ αυτών και 3 παιδιά 
Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα 6 άτομα να χάσουν την ζωή τους.



Ένα ΙΧ αυτοκίνητο γεμάτο πρόσφυγες εξετράπη της πορείας του, έφυγε από τον δρόμο και προσέκρουσε στα βράχια. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών με την Πυροσβεστική υπηρεσία απεγκλώβισε τους άτυχους μετανάστες μέσα από το όχημα. Οι πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ κάνουν λόγο για πέντε νεκρούς.


Σύμφωνα με το kavalanews.gr, από το όχημα στο οποίο επέβαιναν 16 άτομα ανάμεσά τους και ένα παιδί, έχουν ανασυρθεί 6 νεκροί και 4 τραυματίες, εκ των οποίων δύο σε σοβαρή κατάσταση, που έχουν διασηλωνηθεί.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε σε 10 λεπτά στο σημείο του συμβάντος καθώς έτυχε να πηγαίνει προς το Κέντρο Υγείας της Χρυσούπολης για τη μεταφορά ασθενούς. Στο σημείο έφτασε ένα ακόμα ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Καβάλας και ένα από ΕΚΑΒ Ξάνθης που συνέδραμε στη διακομιδή τραυματιών και νεκρών. Στο σημείο έφτασαν επίσης η αστυνομία και η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των ατόμων που επέβαιναν στο αυτοκίνητο η εθνικότητα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...