Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δήλωση του BMW Group σχετικά με την έρευνα που διενεργεί η εισαγγελία του Μονάχου σχετικά με αναβάθμιση λογισμικού που χρησιμοποιήθηκε κατά λάθος.

Δήλωση του BMW Group σχετικά με την έρευνα που διενεργεί η εισαγγελία του Μονάχου σχετικά με αναβάθμιση λογισμικού που χρησιμοποιήθηκε κατά λάθος.
Το BMW Group επιβεβαιώνει ότι η εισαγγελία του Μονάχου ξεκίνησε έρευνα σχετικά με αναβάθμιση λογισμικού που χρησιμοποιήθηκε κατά λάθος σε περίπου...
11.400 οχήματα BMW 750d και BMW M550d. Στις 20 Μαρτίου, υπάλληλοι του γραφείου εισαγγελέα επισκέφθηκαν δύο εγκαταστάσεις του BMW Group, με σκοπό την αναζήτηση στοιχείων για τους σκοπούς της έρευνας.

Σύμφωνα με προηγούμενη επικοινωνία, κατά τη διάρκεια εσωτερικών δοκιμών, το BMW Group αντελήφθη ότι ένα σωστό κατά τα άλλα εξελιγμένο λογισμικό είχε εγκατασταθεί σε μοντέλα για τα οποία ήταν ακατάλληλο. Γι’ αυτό, το BMW Group σχεδιάζει την ανάκληση 11.400 οχημάτων, για τα οποία θα διατίθεται διορθωμένο λογισμικό μόλις εγκριθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.


Όλα τα επόμενα βήματα θα πραγματοποιηθούν σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

Το BMW Group αντιμετωπίζει το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα και επιθυμεί να εξηγήσει την κατάσταση με κάθε λεπτομέρεια. Η εταιρία βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με τις αρχές. Επιπλέον, η εταιρία είχε ήδη ξεκινήσει εσωτερική έρευνα και εξυπακούεται ότι θα προωθήσει όλες τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα στις αρχές. Το BMW Group εξακολουθεί να θεωρεί ότι η κατάσταση προκλήθηκε από εγκατάσταση λάθος λογισμικού και δεν πρόκειται για εσκεμμένη απόπειρα παραποίησης εκπομπών ρύπων.

Πολλά από τα επηρεαζόμενα οχήματα στην αρχή πουλήθηκαν με το σωστό λογισμικό και λειτούργησαν σωστά για πάνω από δύο χρόνια. Το λάθος λογισμικό χρησιμοποιήθηκε πολύ μετά την έναρξη παραγωγής των εν λόγω μοντέλων.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...