Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εντείνεται η αγωνία για την ΕΕΣΣΤΥ. Τα όσα ακούγονται για την προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την αποτίμηση

Εντείνεται η αγωνία για την ΕΕΣΣΤΥ. Τα όσα ακούγονται για την προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την αποτίμηση

του Φώτη Φωτεινού,

Εντείνεται η αγωνία για την ΕΕΣΣΤΥ. Σύμφωνα με στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου θα συνεδριάσει την Τρίτη, προκειμένου να ανοίξει την οικονομική προσφορά που κατέθεσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την εξαγορά της εταιρείας.


Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κυμαίνεται στην περιοχή των 10 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο σιδηροδρομικό χώρο, η ελάχιστη αποτίμηση της ΕΕΣΣΤΥ ανέρχεται στα 23 εκατ. ευρώ.


Εάν ισχύουν τα ανωτέρω, τότε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα χρειαστεί να καταθέσει βελτιωτική προσφορά.

Ακολούθως, εάν η τελική δεσμευτική προσφορά δεν υπερβαίνει την ελάχιστη αποτίμηση, τότε το ΤΑΙΠΕΔ θα κηρύξει άγονο το διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ, η εταιρεία παρουσίασε, το 2017, κέρδη προ φόρων 2,9 εκατ., ενώ οι οφειλές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς αυτή, έως τις 15/3/18, ανέρχονταν στα 14,7 εκατ.

πηγή: metaforespress.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...