Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τιμητικό βραβείο για την ANDELI MOTOTOURING στο Tourism Awards 2018

Τιμητικό βραβείο για την ANDELI MOTOTOURING στο Tourism Awards 2018
Η ANDELI MOTOTOURING παρευρέθηκε στις 20 Μαρτίου, στην τελετή απονομής των Tourism...
Awards 2018 κατά την οποία βραβεύθηκε με το Χάλκινο μετάλλιο για την προσφορά και τις υπηρεσίες της στην κατηγορία Specialty Travel - Adventure Tourism: Greek Motorcycle Adventure.
Τα βραβεία απευθύνονταν σε εταιρείες, μικρές και μεγάλες, start-ups αλλά και ιστορικές, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και που λειτουργούν ως πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν. Ανάμεσά τους και η ANDELI MOTOTOURING που με το πάθος της για τα ταξίδια και τη μεγάλη αγάπη της για την μοτοσυκλέτα, με γνώμονα πάντα την ασφαλή οδήγηση κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να αποκομίσει θετικές κριτικές.


Στο διαγωνιστικό μέρος, όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 30μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή με πρόεδρο τη Μάγια Τσόκλη. Ανάμεσά τους, πανεπιστημιακοί, subject-matter experts και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι: Γιάννης Μπουτάρης, Dr. Dimitrios Diamantis, Μαρία Μάρακα, Διονύσης Σοτοβίκης, Λευτέρης Λαζάρου, Δρ. Μαριάννα Σιγάλα και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.
Η τελετή απονομής των βραβείων διοργανώθηκε για τέταρτη χρονιά από το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ και πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, όπου συγκέντρωσε πλήθος υψηλόβαθμων στελεχών και τα σημαντικότερα brands του ελληνικού τουρισμού.
Για την ANDELI MOTOTOURING, το βραβείο παρέλαβε η ιδρυτής και CEO της εταιρείας, Άντρια Ψωμά.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...