Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πως δουλεύει το σύστημα 4control στο νέο Megane RS; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως δουλεύει το σύστημα 4control στο νέο Megane RS; (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Renault συνεχίζει να αποκαλύπτει τα μυστικά του νέου Mégane RS με ένα δεύτερο βίντεο αφιερωμένο σε ένα νέο τεχνικό στοιχείο. Στο σύστημα τετραδιεύθυνσης του σπορ compact, το οποίο είναι εξοπλισμένο με το σύστημα 4Control που έχει ήδη μπει σε αρκετά μοντέλα του Γάλλου κατασκευαστή τα τελευταία χρόνια.


Δύο τρόποι λειτουργίας

Σε χαμηλές ταχύτητες, μέχρι και τα 60 km/h οι πίσω τροχοί περιστρέφονται προς την αντίθετη κατεύθυνση προς τους εμπρόσθιους τροχούς, σε μειωμένη γωνία, για να βελτιώσουν το χειρισμό.

Μεταξύ 60 και 250 km/h, οι πίσω τροχοί περιστρέφονται προς την ίδια κατεύθυνση μπροστά, πάντοτε λιγότερο έντονα, για να βελτιστοποιούν τη σταθερότητα στις γρήγορες στροφές. Τα 250 km/h είναι η τελική ταχύτητα που ανακοινώθηκε με τη μετάδοση διπλού συμπλέκτη EDC. Με το μηχανικό κιβώτιο, η Renault υπόσχεται 255 km/h.

4Control με λιγότερα απο 60 km/h


4Control με περισσότερα από 60 km/h



Το 4Control είναι επίσης διαθέσιμο, στάνταρ ή προαιρετικό, και σε άλλα Renault όπως το Mégane GT, Espace ή Talisman. Ωστόσο, η ιδέα δεν είναι μοναδική για το Renault. Παρουσιάστηκε στην αγορά τη δεκαετία του 1980 από την Honda, και τα τελευταία χρόνια το έχουμε δει σε αρκετούς κατασκευαστές όπως η BMW ή ο όμιλος Volkswagen.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...