Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Nissan ενισχύει την παραγωγή για την αγορά της Ρωσίας

Η Nissan ενισχύει την παραγωγή για την αγορά της Ρωσίας  
Με την αγορά αυτοκινήτων στην Ρωσία να καταγράφει συνεχή άνοδο, η Nissan πρόσθεσε μια δεύτερη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιό της στην Αγία Πετρούπολη.



Η αύξηση της παραγωγής ακολουθεί την ανάκαμψη της ρωσικής αγοράς αυτοκινήτων, καθώς και την αυξανόμενη ζήτηση για τα κορυφαία crossover και SUV της Nissan, Qashqai, X-Trail και Murano.

Εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα προσλήψεων και κατάρτισης τεσσάρων μηνών, η Nissan πρόσθεσε 457 νέες θέσεις εργασίας στο εργατικό δυναμικό της νέας γραμμής παραγωγής που ξεκινά στην Αγία Πετρούπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έθεσαν υποψηφιότητα για μία από τις νέες αυτές θέσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται το προσωπικό κατασκευής, οι εργοδηγοί και οι επόπτες, καθώς και οι προαγωγές 52 υπαλλήλων στην Αγία Πετρούπολη.

Φέτος, οι πωλήσεις της Nissan στη Ρωσία ακολούθησαν τη θετική τάση της συνολικής αγοράς, με μια αύξηση κατά 2% για το τρέχων εννεάμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Αυτό αντανακλάται στην παραγωγή της Nissan στη Ρωσία, με 52.525 οχήματα που κατασκευάστηκαν τους πρώτους εννέα μήνες του 2017, από τα οποία 32.037 παρήχθησαν στο εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης.

Η συνολική παραγωγή στην Nissan της Αγίας Πετρούπολης φέτος αναμένεται να αυξηθεί κατά σχεδόν 25%, σε σύγκριση με το σύνολο των 36.464 αυτοκινήτων του περασμένου έτους.

Το 2016 κατασκευάστηκαν συνολικά 79.066 οχήματα της Nissan στη Ρωσία, που προορίζονταν για την εγχώρια αγορά, αλλά και για εξαγωγές προς τη Δημοκρατία του Καζακστάν, τη Δημοκρατία της Λευκορωσίας, τον Λίβανο και το Αζερμπαϊτζάν.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...