Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Στις 18 Νοεμβρίου το 5ο Athens Rally Sprint - Άγιος Μερκούριος

Στις 18 Νοεμβρίου το 5ο Athens Rally Sprint 

Το αναβληθέν 5ο Athens Rally Sprint της φημισμένης διαδρομής του Αγίου Μερκουρίου θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017.
Στη νέα ημερομηνία του αγώνα θα διατηρηθεί η φετινή καινοτομία του νυχτερινού -τρίτου- περάσματος και ο προκαθορισμένος σχεδιασμός, όπως ανακοινώνουν τα Σωματεία ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. και Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. που συνδιοργανώνουν τον αγώνα.



Το 5ο Athens Rally Sprint επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στην πρώην «ακροπολική» διαδρομή του Αγίου Μερκουρίου, στις παρυφές της Πάρνηθας, όπου είχε φιλοξενηθεί και τα τρία προηγούμενα χρόνια - όμως ανεβλήθη έπειτα από τις πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής λιγότερο από έναν μήνα νωρίτερα.

Η διαδρομή του 5ου Athens Rally Sprint - Άγιος Μερκούριος, που προσμετρά στο Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, θα παραμείνει όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Το αγωνιστικό της τμήμα θα έχει μήκος 14,53 χιλιομέτρων, θα έχει φορά από τη Μαλακάσα (Σφενδάλη) προς στην περιοχή των Βασιλικών Κτημάτων της Βαρυμπόμπης, και θα διεξαχθεί τρεις φορές - δύο με το φως της ημέρας, και μία με των προβολέων.

Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Δημοσίου ΚΤΕΟ Χολαργού, ενώ το Service Park και η ράμπα της εκκίνησης θα εγκατασταθούν στον προαύλιο χώρο του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.), στο χώρο στάθμευσης του Ολυμπιακού Χωριού. Ο πανηγυρικός τερματισμός, το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, θα γίνει στην πλατεία Θρακομακεδόνων.

Το ακριβές ωράριο, ο Συμπληρωματικός κανονισμός, καθώς και περαιτέρω λεπτομέρειες του 5ου Athens Rally Sprint - Άγιος Μερκούριος, θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες με νέο Δελτίο Τύπου.


Πληροφορίες: Γραφεία Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., Κύπρου 76, Περιστέρι
Τηλέφωνα: 210 5780157, 6944531231, 6973018485



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...