Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η νέα BMW X3 - πρόσθετες φωτογραφίες

Η νέα BMW X3 
Η BMW X3 ίδρυσε τη μεσαία κατηγορία ‘Sports Activity Vehicle’ όταν εμφανίστηκε στην αυτοκινητιστική σκηνή το 2003. Από τότε, πάνω από 1,5 εκατομμύρια οχήματα X3 έχουν περάσει από τη γραμμή παραγωγής, ενώ τώρα η τρίτη γενιά του μοντέλου είναι έτοιμη να παραλάβει τη σκυτάλη.


Εντυπωσιακή σχεδίαση υποστηρίζει την ξεχωριστή εμφάνιση και υπογραμμίζει το δυναμικό ταπεραμέντο και το γνώριμο χαρακτήρα X.
Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από τρεις εκδόσεις – xLine, Luxury Line και M Sport – καθώς και από τη γκάμα προϊόντων BMW Individual για να προσαρμόσουν το εσωτερικό και το εξωτερικό της νέας BMW X3 με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στο προσωπικό τους γούστο.
Η κορυφαία BMW X3 M40i θα είναι το πρώτο Μοντέλο M Performance αυτής της σειράς.
Προσεκτική αναβάθμιση πλαισίου, με μειωμένες μη αναρτώμενες μάζες και προηγμένη κινηματική άξονα, προάγει τη σπορ συμπεριφορά σε ένα νέο επίπεδο.
Από το λανσάρισμα του νέου μοντέλου (ή αμέσως μετά), η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει τρεις βενζινοκινητήρες και δύο κινητήρες diesel με εκδόσεις ισχύος 135 kW/184 hp - 265 kW/360 hp (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8.4 – 5.0 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 193 – 132 g/km)*. Όλα τα μοντέλα διατίθενται με το οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic.
Βάρος μειωμένο έως 55 kg σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο χάρη στην ευφυή δομή ελαφρού βάρους, κορυφαία αεροδυναμική (Cd = 0.29).
Προηγμένο λειτουργικό σύστημα, με προαιρετικό σύστημα αναγνώρισης χειρονομιών και Intelligent Voice Assistant.
Οι ιδιοκτήτες μπορούν να ελέγχουν λειτουργίες όπως το προαιρετικό, βοηθητικό καλοριφέρ, με το προαιρετικό BMW Display Key.
BMW CoPilot: Επιλογές όπως η τελευταία γενιά του Active Cruise Control και το πακέτου ασφαλείας Driving Assistant Plus συμπεριλαμβανομένων Steering & lane control assistant, Lane Change Assistant (από Δεκέμβριο 2017) και Lane keeping assistant με προστασία από πλευρική σύγκρουση αυξάνουν τις δυνατότητες για (ημι-) αυτοματοποιημένη οδήγηση.


Διατίθεται όλη η γκάμα λειτουργιών της τελευταίας γενιάς BMW Connected, για άριστη συνδεσιμότητα μεταξύ ιδιοκτητών, αυτοκινήτων και έξω κόσμου.


Επισυνάπτονται φωτογραφίες της νέας BMW X3 από τη Διεθνή Δημοσιογραφική Παρουσίαση στην Πορτογαλία.


















































































































































































Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...