Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Nissan JUKE διακρίνεται στο Ladies Run !!

Το Nissan JUKE διακρίνεται στο Ladies Run !!

Από το 6ο Ladies Run, τον πιο όμορφο αγώνα δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες, δεν θα μπορούσε να λείπει το Nissan JUKE που με το ξεχωριστό του στυλ, θα δώσει ακόμα περισσότερο χρώμα στην μοναδική αυτή εκδήλωση.



Το 6ο Ladies Run θα διεξαχθεί φέτος στην πανέμορφη πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης στις 22 Οκτωβρίου, με το Nissan JUKE να ενισχύει την προσπάθεια των συμμετεχουσών σε αυτόν τον μοναδικό αγώνα τρεξίματος, αποκλειστικά για γυναίκες.

Οι ladies που θα συμμετέχουν στον ξεχωριστό αυτόν αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το πρωτοποριακό compact crossover της Nissan που εκτός από την μοναδική εμφάνιση, διαθέτει μια σειρά από συναρπαστικές και καινοτόμες τεχνολογίες, με πολύ δόση στυλ. Επιπλέον, μια personalized έκδοση του JUKE, θα αναλάβει τον ρόλο του official car στον αγώνα, ως προπορευόμενο όχημα.

Μεγάλο ατού στο Nissan JUKE, αποτελεί το πρόγραμμα εξατομίκευσης που το συνοδεύει, ως μέρος της συνολικής εμπειρίας που μπορεί να απολαύσει ο νέος ιδιοκτήτης του, χάρη στα νέα πακέτα εξατομίκευσης του Nissan Design Studio. Τα συγκεκριμένα πακέτα προσαρμογής του JUKE , παρέχουν την ευκαιρία προσθήκης μεμονωμένων “πινελιών” σε αυτό, με μια σειρά από χρώματα και αξεσουάρ, προκειμένου να προσαρμόσει o/η τυχερός/ή οδηγός του την εμφάνιση του εσωτερικού και εξωτερικού σε αυτό που τον/την εκφράζει.

Η Nissan εύχεται Καλή Επιτυχία σε όλες τις ladies που θα αγωνιστούν στην μοναδική αυτή εμπειρία τρεξίματος!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...