Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η KUMHO TYRES κατέκτησε τη 2η θέση στο σύστημα αξιολόγησης Consumer Reports στην κατηγορία Ελαστικών All-Season για SUV και CUV

Η KUMHO TYRES κατέκτησε τη 2η θέση στο σύστημα αξιολόγησης Consumer Reports 

Τη 2η θέση κατέκτησε η KUMHO TYRES στο σύστημα αξιολόγησης Consumer Reports στην κατηγορία Ελαστικών All-Season για SUV. Το νέο ελαστικό Crugen Premium KL33 είναι ευρέως γνωστό για την αθόρυβη, άνετη, εξαιρετική οδική συμπεριφορά και άριστα χαρακτηριστικά premium ελαστικού all-season που προσφέρει σε μοντέλα SUV και CUV (Crossover Utility Vehicle).



Το Consumer Reports είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που συνεργάζεται με τους καταναλωτές για τη δημιουργία ενός πιο δίκαιου, ασφαλέστερου και πιο υγιούς κόσμου. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων δοκίμασε εκτενώς το Crugen Premium KL33 για ένα χρόνο και επιλεκτικά πρότεινε την KUMHO TYRES υποστηρίζοντας την επιλογή της λεπτομερή ανάλυση. Το Consumer Reports εκτίμησε αποκλειστικά τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής πέλματος του Crugen Premium και την άριστη πρόσφυση στο κρύο, χάρη στην προηγμένη γόμα του που έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει και να παραμένει ελαστική σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Οι ειδικοί εκθείασαν την τεχνολογία μείωσης θορύβων της KUMHO TYRES, καθώς βελτιστοποιεί τις συχνότητες θορύβου για μείωση των θορύβων από το δρόμο και τους κραδασμούς.

«Τα τελευταία χρόνια, η δημοτικότητα των CUV έχει εκτοξευθεί στα ύψη» δήλωσε ο Harry Choi, CEO της KUMHO TYRES USA. «Η κατηγορία CUV είναι η ταχύτερα αυξανόμενη στην αγορά, καθώς συνδυάζει πολλά από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά των SUV με στοιχεία επιβατικού αυτοκινήτου. Το 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία νέων ταξινομήσεων λιανικής μέχρι το Μάιο, τα οχήματα SUV & CUV συγκέντρωσαν το 48,01% στο σύνολο των νέων οχημάτων έναντι του 41,59% για τα sedan. Το ποσοστό αυτό έχει διπλασιαστεί από το 2007 και δείχνει ότι τα CUV ξεπερνούν πλέον τα sedan».

Η KUMHO TYRES προέβλεψε την τάση της αγοράς CUV και παρήγαγε προϊοντικές σειρές CUV με μεγάλη γκάμα διαστάσεων που ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς. Η KUMHO
TYRES είναι πλήρως δεσμευμένη στη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων και υπηρεσιών της, ενώ παράλληλα έχει την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει να προσφέρει μία αθόρυβη και άνετη οδηγική εμπειρία με μοντέλα SUV & CUV.


Στην Ελληνική αγορά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. έχει αναλάβει την εισαγωγή και διανομή των ελαστικών της εταιρείας KUMHO TYRES συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της στον κλάδο των ελαστικών.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...