Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιδιαίτερα τιμητική βράβευση σε δοκιμές αντοχής, απέσπασε το Suzuki S-Cross

 Suzuki S-Cross
Ιδιαίτερα τιμητική βράβευση σε δοκιμές αντοχής, απέσπασε το Suzuki S-Cross 

Διάκριση αξιοπιστίας για το S-Cross


Μια ιδιαίτερα τιμητική βράβευση σε δοκιμές αντοχής, απέσπασε το Suzuki S-Cross που κατέλαβε τη 2η θέση στο Τεστ Αντοχής που διοργάνωσε το γερμανικό περιοδικό Auto Bild.

Την, αναμφίβολα θετική και ξεχωριστή, 2η θέση κατέλαβε το Suzuki S-Cross στη συνολική αξιολόγηση αντοχής 100.000 χιλιομέτρων, που πραγματοποίησε το κορυφαίο γερμανικό περιοδικό Auto Bild.

Το πετρελαιοκίνητο S-Cross που έλαβε μέρος στη μεγάλη δοκιμή αντοχής του κυρίαρχου περιοδικού αυτοκινήτων της Γερμανίας, έλαβε εξαιρετικά υψηλή αξιολόγηση για τις επιδόσεις και την αξιοπιστία του, χωρίς να παρουσιάσει καμία βλάβη ή ελάττωμα στον κινητήρα και τη μετάδοση, καθ’ όλη της διάρκεια δοκιμών των 100.000 χιλιομέτρων.
 Suzuki S-Cross

Συγκεκριμένα, το περιοδικό σχολίασε πως «Το S-Cross διαθέτει έναν δυνατό κινητήρα με μακροχρόνια δυνατότητα αξιόπιστης λειτουργίας», που προσφέρει άριστη επιτάχυνση και οικονομία καυσίμου.

Πρόκειται για μια ακόμα διάκριση για ένα αυτοκίνητο της Suzuki, που μόνο έκπληξη δεν προκαλεί, αφού και το S-Cross συνεχίζει τη μακρά παράδοση αξιοπιστίας που έχει καταφέρει να χτίσει η Suzuki και την έχει κάνει μια από τις πλέον αγαπητές ιαπωνικές εταιρείες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...