Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Nissan καταγράφει τους πιο συναρπαστικούς ποδοσφαιριστές και στιγμές του UEFA Champions League, ενόψει του Τελικού της διοργάνωσης

Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League Final στο Μιλάνο που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαΐου, η Nissan ως επίσημος παγκόσμιος χορηγός στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, μας αποκαλύπτει τις πιο συναρπαστικές στιγμές αλλά και αντίστοιχα τους πιο συναρπαστικούς ποδοσφαιριστές του τουρνουά, μέχρι στιγμής.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν, η Nissan, σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες της αθλητικής επιστήμης στο πανεπιστήμιο του Loughborough, έχει διαμορφώσει τον ομώνυμο δείκτη ενθουσιασμού (ή αλλιώς Nissan Excitement Index), χρησιμοποιώντας δεδομένα που συγκεντρώνονται μέσω των φυσιολογικών αντιδράσεων των οπαδών του ποδοσφαίρου, καθώς αυτοί παρακολουθούν αγώνες του UEFA Champions League. Με βάση αυτές τις αντιδράσεις, η Nissan έχει αναπτύξει έναν μαθηματικό τύπο που μετρά τον βαθμό ενθουσιασμού που προκύπτει από τις στιγμές, τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές, κατά τη διάρκεια των αγώνων της διοργάνωσης.

Αναλύοντας τα δεδομένα από τις φυσιολογικές αντιδράσεις των οπαδών στους αγώνες, όπως το ποσοστό αύξησης του καρδιακού ρυθμού, του ρυθμού αναπνοής και της ηλεκτρο-δερμικής δραστηριότητας, έχουν προκύψει κάποια αποτελέσματα με τις πέντε κορυφαίες στιγμές του φετινού UEFA Champions League. Η πιο συναρπαστική στιγμή εξ αυτών, αφορά την καθοριστική συμμετοχή του Thomas Müller της Μπάγερν Μονάχου στον αγώνα με την Γιουβέντους της 16ης αγωνιστικής περιόδου, όπου ισοφάρισε με 2-2 :


Επιπλέον, ενόψει του μεγάλου τελικού, η Nissan και το Πανεπιστήμιο του Loughborough, κατάφεραν να διαμορφώσουν και την Madrid XI – ή αλλιώς την Συναρπαστική Εντεκάδα - με ένα συνδυασμό παικτών τόσο από την Atletico όσο και από την Real, χρησιμοποιώντας βαθμολογίες από τις συναρπαστικές επιδόσεις των παικτών των δύο ομάδων, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, όπως αυτές προκύπτουν από τα στατιστικά στοιχεία της Opta :

Θέση Παίκτης
Τερματοφύλακας Keylor Navas
Άμυνα Daniel Carvajal
Άμυνα Diego Godín
Άμυνα Danilo
Άμυνα Filipe Luis
Κέντρο Koke
Κέντρο Gabi
Κέντρο Casemiro
Επίθεση Antoine Griezmann
Επίθεση Cristiano Ronaldo
Επίθεση Gareth Bale

Εκτός από την παραπάνω Συναρπαστική Εντεκάδα, η Nissan έχει δημιουργήσει και μια κατηγορία με τους 10 πιο συναρπαστικούς παίκτες του UEFA Champions League για αυτή τη σεζόν, σύμφωνα πάντα με τα στατιστικά της Opta, η οποία έχει ως ακολούθως :

Κατάταξη /Παίκτης/ Ομάδα
1 Cristiano Ronaldo Real Madrid C.F.
2 Neymar Jr FC Barcelona
3 Hulk FC Zenit St Petersburg
4 Lionel Messi FC Barcelona
5 Alexis Sanchez Arsenal FC
6 Luis Suarez FC Barcelona
7 Antoine Griezmann Atlético Madrid
8 William Chelsea FC
9 Javier Hernandez Bayer 04 Leverkusen
10 Nicolas Gaitan S.L. Benfica

Η Nissan, ως επίσημος παγκόσμιος χορηγός του UEFA Champions League, έχει προσφέρει στους φίλους του ποδόσφαιρου μια συναρπαστική διάσταση από την κορυφαία διοργάνωση, που θα κορυφωθεί στον τελικό. Καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν, η Nissan, με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών, έχει δημιουργήσει συναρπαστικές εμπειρίες για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη, τοποθετώντας τους στην “καρδιά” της δράσης !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...