Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ράλλυ Ακρόπολις 2016: Ένας διαφορετικός απολογισμός

Ράλλυ Ακρόπολις 2016
Ράλλυ Ακρόπολις 2016: Ένας διαφορετικός απολογισμός
Το Ράλλυ Ακρόπολις του 2016, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, ήταν κατά γενική ομολογία μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, ίσως η κορυφαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, την οποία διοργάνωσε η Ομοσπονδία μας και τα στελέχη της, με την αρωγή φυσικά των τοπικών αρχών και των Δήμων, καθώς και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης η ΟΜΑΕ προχώρησε ως όφειλε στην προμήθεια υλικών, όπως:


  • Υλικά σήμανσης και οριοθέτησης Ειδικών Διαδρομών και Service Park (πινακίδες, στηρίγματα, πάσσαλοι)
  • Εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών (προμήθεια 100 VHF, 60 σταθερά 40 κινητά, 2 αναμεταδότες)
  • Ιατρικούς σάκους Α' βοηθειών με εξοπλισμό προδιαγραφών FIA
  • Φιάλες οξυγόνου Α' βοηθειών
  • Γιλέκα απεγκλωβισμού-σταθεροποίησης σπονδυλικής στήλης, κ.α.


Τα παραπάνω σύγχρονα και απολύτως εξειδικευμένα υλικά υψηλού κόστους, μαζί με τα υπόλοιπα που η Ομοσπονδία ήδη έχει προμηθευτεί (ζυγαριές ακριβείας, πυροσβεστήρες, κ.λπ.) θα διατίθενται στο σύνολό τους στα Σωματεία-Μέλη της ΟΜΑΕ προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στις δικές τους διοργανώσεις. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται ένας σημαντικός στόχος και προτεραιότητα της Ομοσπονδίας, η οποία αποτελούσε και μέρος της ιδρυτικής διακήρυξής της, δηλαδή, η αύξηση του επιπέδου ασφάλειας των ελληνικών αγώνων, η οποία εν τέλει αποτελεί μια πολύ σημαντική παροχή προς τους αγωνιζόμενους.
Να σημειωθεί επίσης ότι την προσπάθεια της ΟΜΑΕ για την επάρκεια των υλικών συνέδραμαν:

  • Η ΑΑ Κύπρου
  • Η EOΦΙΛΠΑ
  • Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
  • Η Sportstiming
  • H Infomega
  • H ΤΑΚΤΙΚ ΙΚΕ


Πηγή: ΟΜΑΕ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...