Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εντυπωσιακή φωτογράφιση από το Insignia Club την Κυριακή που μας πέρασε - Αυτοκίνητα Opel σχημάτισαν το σήμα της εταιρείας!

φωτογράφιση Insignia Club
Το σήμα της Opel δημιούργησαν τα μέλη των δύο club με την χρήση  - μαύρου χρώματος - αυτοκινήτων Opel 

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλά αυτοκινητιστικά club που δημιουργούνται και απαρτίζονται από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για το αυτοκίνητό τους, όπως άλλωστε ισχύει και για τα...
 Insignia και Opel Club που σημειώνουμε ότι είναι δύο διαφορετικά και ανεξάρτητα club αλλά λόγω της σχετικής συνάφειας λόγω μάρκας συμμετέχουν από κοινού σε διάφορες δράσεις με σκοπό αφ' ενός την σύσφιξη των σχέσεων των μελών των club αφ' ετέρου την διασκέδαση και την άντληση ...αυτοκινητιστικής  - και όχι μόνο  - ευχαρίστησης από τις δράσεις χωρίς φυσικά να λείπει από το μενού και η σχετική δημοσιότητα που λαμβάνουν.

Το Insignia Club σε συνεργασία με το Opel Club πρωτοπόρησαν , λοιπόν, για μία ακόμη φορά με μια υπέροχη φωτογράφιση αυτή την φορά στο ελληνικό! Με σχηματισμό από αυτοκίνητα μάρκας Opel ( Insignia, Astra & Corsaσχημάτισαν με ευφάνταστο τρόπο το σήμα της εταιρείας και ο σχηματισμός αποθανατίστηκε από αέρος με την βοήθεια ενός Drone που ανήκει σε μέλος του club! Το αποτέλεσμα πράγματι εντυπωσιακό και μπορείτε να το δείτε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε στο συγκεκριμένο post!













Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...