Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Opel στηρίζει την 1η Υποβρύχια Χορευτική Παράσταση Παγκοσμίως ‘Drops of Breath’

Η Opel στηρίζει την 1η Υποβρύχια Χορευτική Παράσταση Παγκοσμίως ‘Drops of Breath’
Η Opel στηρίζει την 1η Υποβρύχια Χορευτική Παράσταση Παγκοσμίως ‘Drops of Breath’

Mία υποθαλάσσια χορευτική παράσταση με υποβρύχιο κοινό παρουσιάζουν, σε περίπου ένα μήνα, οι χορογράφοι Σοφί Μπουλμπουγιάν και Αποστολία Παπαδαμάκη σε συνεργασία με τη Λία Χαράκη από την Κύπρο και μία ομάδα από δώδεκα χώρες*, στο Σούνιο.


Η Opel δίνει δυναμικά το παρών παρέχοντας οχήματα για τη διακίνηση των διοργανωτών, συμμετεχόντων και προσκεκλημένων.

Ο στόλος που διατέθηκε από την Opel κυκλοφορεί σε καθημερινή βάση από τις αρχές του καλοκαιριού, μεταφέροντας το μήνυμα με ειδικά αυτοκόλλητα στην Αττική. Αποτελείται αποκλειστικά από νέας γενιάς Corsa, εφοδιασμένα με το νέο αποδοτικό και παράλληλα οικονομικό βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρου καθώς και από το νέο Vivaro Combi 1.6 diesel, όπου ο χώρος των επιβατών μετατρέπεται σε χώρο μεταφοράς αντικειμένων με την αφαίρεση των καθισμάτων.

Ο Γιάννης Πασσάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της GM Hellas δήλωσε, «είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε μία τόσο πολυπολιτισμική εκδήλωση, η οποία είναι πρωτοποριακή, τεχνικά άρτια και ταυτόχρονα ανθρώπινη, όπως οι αξίες της μάρκας Opel. Η πρωτοβουλία Drops of Breath φέρνει ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιστικής προσέγγισης & εξισορρόπησης, που είναι ζωτικής σημασίας για την εποχή μας.»
Η Opel στηρίζει την 1η Υποβρύχια Χορευτική Παράσταση Παγκοσμίως ‘Drops of Breath’
Mία υποθαλάσσια χορευτική παράσταση με υποβρύχιο κοινό παρουσιάζουν, σε περίπου ένα μήνα, οι χορογράφοι Σοφί Μπουλμπουγιάν και Αποστολία Παπαδαμάκη σε συνεργασία με τη Λία Χαράκη από την Κύπρο και μία ομάδα από δώδεκα χώρες*, στο Σούνιο.

Σε ένα υποβρύχιο αμφιθέατρο διαμορφωμένο στο βυθό με κορδέλες που παραπέμπουν σε αρχαίες ελληνικές κολόνες, δεκατέσσερις επαγγελματίες & ερασιτέχνες καλλιτέχνες (τρία άτομα με αναπηρία & πέντε παιδιά) από Γαλλία, Ελλάδα και Κύπρο θα εκτελέσουν μία υποβρύχια χορογραφία στην παραλία του Ακρωτηρίου του Σουνίου, κάτω από τον αρχαιοελληνικό ναό του Ποσειδώνα.

Το Νερό σαν μορφή ενέργειας και φυσικό στοιχείο, δεν γνωρίζει σύνορα, πολιτική, θρησκεία. Γεφυρώνει διαφορές, ενώνει ανθρώπους, χώρες και πολιτισμούς.

Η παράσταση θα είναι η κορύφωση αυτού του καινοτόμου project με την ονομασία ‘Η Υποβρύχια Kαρδιά της Μεσογείου’, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται κοινωνικές, περιβαλλοντικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές αξίες.

H Αποστολία Παπαδαμάκη, υπεύθυνη για το project αυτό στην Ελλάδα, μας είπε: «είμαστε όλοι φτιαγμένοι από την ίδια σύσταση, 70% νερό, επομένως στη βάση μας είμαστε όλοι ίσοι». Η ίδια και η ομάδα της υποστηρίζουν τη βιωματική εμπειρία της κίνησης, κάτω ή έξω από το νερό, και τα τεράστια θετικά αποτελέσματα για τους ανθρώπους με ή χωρίς αναπηρία. Όπως έχει δηλώσει η ίδια παλαιότερα, «Η ικανότητα της πλευστότητας είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία, αυτό αναζητώ. Την ελευθερία της αναπνοής, του αέρα που πάντα κυκλοφορεί, μας δίνει ζωή και δεν μπορεί κανείς να μας στερήσει σε όποια κατάσταση, κοινωνική, πολιτική, ζούμε το σήμερα.»

Το κοινό έχει τρεις επιλογές για να παρακολουθήσει την παράσταση:

Με καταδυτικό εξοπλισμό σε βάθος 6m από ειδικές θέσεις θεατών
Πανοραμικά, με μάσκα/αναπνευστήρα από την επιφάνεια της θάλασσας
Από οθόνη στο γκαζόν του Grecotel Cape Σούνιο, μπροστά στη θάλασσα
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της παράστασης είναι 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2015. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται μέσω του ιστότοπου http://www.dropsofbreath.com, πατώντας το ‘tickets’.

------------

*Συνεργαζόμενες χώρες: Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ισπανία , Κύπρος, Λίβανος, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Σουηδία


Ακολουθήστε τους συνδέσμους




Ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία που απεικονίζει το νέο Opel Insignia 2016
Posted by Autocarnet on Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...