Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνέχεια προσφορών από τη Nissan


Συνέχεια προσφορών από τη Nissan
Η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε στηρίζει τους πελάτες της και μεριμνά για την πλήρη και αδιάλειπτη τροφοδοσία του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της μάρκας, με γνήσια ανταλλακτικά.

Παράλληλα, το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει να εξυπηρετεί τους κατόχους αυτοκινήτων της μάρκας, παρέχοντας τη δυνατότητα εξόφλησης και με χρεωστική πιστωτική κάρτα.

Επιπλέον, όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων Nissan, έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές προσφορές All Clear Service.

Συγκεκριμένα η Nissan προσφέρει:

- 20% έκπτωση σε Ανταλλακτικά Service όλων των μοντέλων της

- Δωρεάν Έλεγχο 20 Σημείων.

Επιπλέον οι πελάτες που θα απολαύσουν τις παραπάνω μοναδικές προσφορές, συμμετέχουν και στην κλήρωση για:

- 4 Εισιτήρια για τους αγώνες Ελληνικών Ομάδων στο UEFA Champions League,

- 50 αυθεντικές μπάλες UEFA Champions League,

- 50 αυθεντικά T-Shirt UEFA Champions League.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2015, ενώ σχετικές πληροφορίες παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan αλλά και στο www.nissan.gr.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...