Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Chevellas προσφέρει όλα τα μοντέλα της με το πρόγραμμα «5 Χρόνια Πλήρης Κάλυψη SsangYong»

5 Χρόνια Πλήρης Κάλυψη SsangYong
5 Χρόνια Πλήρης Κάλυψη SsangYong

Η Chevellas προσφέρει όλα τα μοντέλα της με το πρόγραμμα «5 Χρόνια Πλήρης Κάλυψη SsangYong» το οποίο περιλαμβάνει:

  •  5 Χρόνια Εγγύηση
  •  5 Χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια
  •  5 Χρόνια Δωρεάν Service (εξαιρείται το Actyon Sports)

1. Όλα τα μοντέλα της SsangYong προσφέρονται με Εγγύηση 5 Ετών ή 100.000 χλμ, όποιο από τα δύο παρέλθει πρώτο.

2. Με κάθε αγορά καινούργιου αυτοκινήτου SsangYong προσφέρεται δωρεάν 5 Χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια με πολλές παροχές και πλήρη κάλυψη και στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
  • Οδική βοήθεια επί τόπου
  • Ρυμούλκηση (και μετά από ατύχημα)
  • Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο (χωρίς οδηγό)
  • Μετακίνηση με τρένο ή αεροπλάνο
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο


3. Με 5 Χρόνια Εγγύηση και 5 Χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια, η πλήρης κάλυψη του πελάτη ολοκληρώνεται με 5 Χρόνια Δωρεάν Service. Όλες οι εργασίες και τα ανταλλακτικά που αφορούν στην προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματος και περιλαμβάνονται στις προβλεπόμενες εργασίες συντήρησης του κατασκευαστή θα παρέχονται δίχως κανένα κόστος για τον πελάτη για 5 Χρόνια ή 100.000 χλμ.

Πίνακας ΔΩΡΕΑΝ παροχών After Sales Λιανικών Πωλήσεων SsangYong

  • Ανταγωνιστικά προγράμματα χρηματοδότησης
  • Μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα αυτοκίνητα της SsangYong με μια μεγάλη ποικιλία χρηματοδοτικών λύσεων που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.
  • Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες Ελληνικές Τράπεζες (Εθνική, Eurobank, Allpha Bank), αλλά και τους πιο αξιόπιστους χρηματοδοτικούς οργανισμούς (FGA Bank, FGA Capital) έχουμε εξασφαλίσει τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα χρηματοδότησης της αγοράς.

Όλα τα SsangYong προσφέρονται με:

Προκαταβολή: από 0%
Επιτόκιο: από 6,2% σταθερό πλέον εισφοράς
Εξόφληση: έως 84 μήνες

Απευθυνθείτε σε έναν από τους Επίσημους Συνεργάτες της SsangYong και βρείτε τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.


Awesome #GTR rear view! like it!!
Posted by Autocarnet on Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...