Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Nissan “πατάει γκάζι” και το 2015 !

Η Nissan “πατάει γκάζι” και το 2015 !
Η Nissan “πατάει γκάζι” και το 2015 ! 

Με ένα πρωτότυπο infographic, η Nissan αποτυπώνει την επιτυχημένη διαδρομή της στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Με την πλήρως ανανεωμένη γκάμα μοντέλων που διαθέτει, την άκρως ανταγωνιστική εμπορική πολιτική της, καθώς και με την αξιοπιστία του δικτύου της ανά την Ελλάδα, η Nissan πέτυχε κορυφαίες επιδόσεις και κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, πρωταγωνιστώντας στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, στους πρώτους έξι μήνες του 2015, η Nissan κατέγραψε πανελλαδικές πωλήσεις 4.188 αυτοκινήτων – αυξημένες κατά 14%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσυνό χρονικό διάστημα. Η παραπάνω επίδοση, κατατάσσει την φίρμα στη δεύτερη θέση με μερίδιο αγοράς 9,7%, ενώ κατά τον περασμένο Ιούνιο οι πωλήσεις της Nissan έφθασαν τις 978 μονάδες, γεγονός που την κατατάσσει στην πρώτη θέση του συγκεκριμένου μήνα, με μερίδιο αγοράς 10,9% !

Καταλυτική επίδραση στα μεγέθη των πωλήσεων που επετεύχθησαν, έχει το Nissan QASHQAI που συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με τελευταίο αυτό της πρώτης θέσης σε πωλήσεις πανελλαδικά στην κατηγορία του, για το πρώτο εξάμηνο !

Αξιοσημείωτη είναι και η επίδοση του Nissan ΜICRA, όπου κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση των πωλήσεων στα βενζινοκίνητα μοντέλα, ανεξαρτήτως κατηγορίας, για το πρώτο εξάμηνο !

Amazing #GTR in black! Like it?
Posted by Autocarnet on Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...