Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο πρόγραμμα αγοράς για το Seat Mii

Νέο πρόγραμμα αγοράς για το Seat Mii
Νέο πρόγραμμα αγοράς για το Seat Mii
Ακολουθούν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του προγράμματος:


1. ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ 1 ΕΤΟΣ

Η SEAT Τεχνοκάρ προσφέρει δωρεάν ασφάλιση για όλους τους νέους αγοραστές Mii για τον πρώτο χρόνο κατοχής του αυτοκινήτου τους με ένα πλήρες πακέτο καλύψεων.

2. ΔΩΡΕΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ SERVICE

Η SEAT σε συνεργασία με το Δίκτυό της προσφέρει δωρεάν service που περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά για 2 χρόνια χρησιμοποιώντας τα γνήσια ανταλλακτικά SEAT και τα κορυφαία λιπαντικά Castrol Professional.
Νέο πρόγραμμα αγοράς για το Seat Mii

3. 3 XΡΟΝΙΑ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Η SEAT σε συνεργασία με τη SEAT Credit προσφέρει ένα νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με πολύ μεγάλο όφελος για όλους τους αγοραστές Mii με προκαταβολή από 40%, διάρκεια έως 36 μήνες και άτοκο χρηματοδοτούμενο ποσό (πλέον εισφοράς 0,6%) έως €6.000.
Εναλλακτικά ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και ένα επιδοτούμενο έντοκο πρόγραμμα με προκαταβολή από 30%, διάρκεια έως 60 μήνες και προνομιακό επιτόκιο 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).

4. ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Η SEAT Τεχνοκάρ προσφέρει στους πελάτες Mii κατά την διάρκεια ισχύος του προγράμματος, δωρεάν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή μέχρι 80.000 χλμ. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και παρέχεται από την SEAT με τους ίδιους ακριβώς όρους, προϋποθέσεις και διαδικασίες όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 ετών του κατασκευαστή.

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα για το SEAT Mii ισχύει για νέες παραγγελίες μέχρι και την Παρασκευή 31/7.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...